... Meinaan se, että en EDELLEENKÄÄN ole löytänyt sitä kameran laturia. Enkä osaa laittaa puhelimia tietokoneeseen. Eli saisin kamerakännykällä otettua kuvia. GRRRrrr...

No kotona aloin eilen taas tekee neliöitä, tarkoituksena tehä palatossuja. Olen yrittänyt ettiä ohjetta, jonka joskus löysinkin, mutta nyt en tietenkään löydä enään. En mä haluais koko ajan tehä niitä 8 palan tossuja, vaan mun muistaakseni pitäis olla jossain vähemmänkin määräisiä tossuja. Drops:lla oli, mut ei näköjään enää. En huomannu ainakaan. Nyt teen sit vaan noiden 8 palan tossujen mukaan. Huomaan että Iidan jalka on ainakin mun virkkaustiheyteen sellainen että tarvii palat olla n. 8cmx 8 cm ja nyt aikuisen kai se 10 cmx 10 cm. Pitää kaikkea pikku jämälankoja kehittää tuolta kotoota, että saa kulutettua. Olenkin jo sinertävät, puhertavat, kellertäviä, vaaleita ja kirjavia koonnut yhteen.

Iida sai viimeisiksi päiväksi serkusta kaverin. Nyt painuivat ulos leikkii lumeen. On se kivaa että serkku käy  täällä mummilassa ja taatalassa. Taatan koira sai taas jonkun hellyys kohtauksen, kun serkku tuli.

EIlen käytiin Iidan kans LIDLis ostoksilla. HIeman kartonkia, kun neiti tykkää hieman jo askarrella ite. Onko se sitten, että tulee noita ideoita ja annan hänen näyttää niitä. Sit löysin kansioita, johon hän saa piirustuksia nyt siististi mummilassa laittaa, ettei papereita ole siellä ja papereita ole täällä ja joka puolella. Iida sai nyt ison paperi arkin, että saa tehä rauhassa isompia piirustuksia.

Mummi otti voitaikinaa sulaa, että serkukset pääsevät näyttää leipomis taitojaan taas. Iida nyt on kehitellyt taitoja ja tehnyt mitä millaisiakin torttuja ja näyttää ne ainakin taatalle maistuvan ihan hyvin.

Mut jos jonkulla on vielä ideoita, mistä kummasta voisin laturia vielä hakea, niin olisin TODELLA iloinen....