Miten ihmeessä saan lääkärin (edes jonkun) tajuamaan neitin yskimistä? Meillä meinaan alkoi taas yskimiset. Eilen neiti yksisi hiukan ja tänään jo varmaan 3 kertaa enemmän, mitä eilen. Hänen kanssa on toukokuussa käyty, kesäkuussa käytiin ja saatiin nenäsuihkeen joka on toiminut tähän asti. Nyt ei auta nenäsuihke ei mikään. Juhannuksena jäi vahingossa sumute ottamatta n. 2vrk ja yskiminen alkoi heti. Nyt ei ole jäänyt sumute ottamatta ja silti pahentunut.

Neiti päätti tossa karkkien syödessä, että nekin ärsyttää häntä ja häntä yskittää. Ettei hän pysty niitä syömään.

Neiti on tässä n. 4 päivää viettänyt aikaa mun kanssa. Ollaan dvd:tä katottu 2 kpl. Ollaan oltu vaan ja neiti näyttää väsyneeltä.

Mä olen paistellut kanaa, tai koipireisiä. Olen kasannut yhtä senkkiä, jonka loppu kasaaminen saa jäädä siihen asti, kun isä tulee apuun. En saa laatikoita kiskoihin.

Käsitöitä olen tehnyt ja on tännekin pitänyt lisätä. Tässä vaan toi neitin "hoitaminen" on saanut huolen aikaan ja hänen viihdyttäminen. Mut katotaan josko jo huomenna olisi jotain muutakin kun tekstiä tänne.

Kotoota tarvisi etsiä yhen lampun johtoa jostain. Ostin viime jouluna tai sitä edellisenä (en muista) tollaisen valojututn. Muutossa tietenkin, tyhmänä, Otin johdot pois. Nyt sit mulla on lamppu ja muuntaja, Mutta niiden välinen johto on jossain, en tiä missä.

Muutenkin on toi laatikoiden purkaaminen jäänyt pahasti vaiheeseen tässä. Keskiviikkona pitäisi alkaa työt taas ja näin tämä n. 3 vko loma on takana ja laatikoita en ole pahemmin purkanut. Onneksi neitin koulujutut on katottu, mutta nekin on siskon, mummin ja kotona. pitäisi kattoa missä neiti niitä tarvii. Kumminkin ensi vuoden alussa kun täällä alkaa keittiöremppa, neiti muuttaa mummille siksi aikaa. Kuulemma pölyä ja meteliä on niin paljon, että ehkä mäkin joudun sitten evakkoon pariksi viikoksi. Katsotaan, sanoi tohtori.

Mut tälläistä täällä tällä hetkellä. Taidan jatkaa sukkien tekoa. Kiva käyttää sellaisia lankoja, jotka ovat joskus vuonna papu ollut "julkisuudessa".