VIHDOIN ja VIIMEIN, tai oikeastaan tämä valmistui jo toukokuussa, vanhassa asunnossa, mutta noiden lankojen päätteleminen on ollu NIIN tylsää, ettei ole jaksanut kun muutama päätellä ja sit jättää. Nyt sitten sekin pitäisi olla suht päätöksessa ja peitto on jo ollut käytössä. Tosin meillä tulee tappelu kuka sitä käyttää.

Tämä peitto sai alkuunsa muistaakseni marraskuussa, ajatuksena tehä yhelle pikku pojalle peitto. Mutta sitten huomasin ettei se ehi jouluksi. Päätin että ehkä synttäriksi sitten. Mutta kun työ tuli puikoilta huomasin että tämä on VALTAVA. Vaikka en lisännyt kerroksia, kun sen mikä ohjeessa oli, niin tämä on valtava. Kuvassa on n. puolet peitosta vaan ja neiti on yli 130 cm pitkä. Halkasia taitaa olla n. 150 cm, enkä ole mitään tehnyt sille, eli ei ole pingotettu eikä muutakaan.

Koska peitto on VALTAVA ja PAINAVA, niin ei tule kyseeseenkä että laittaisin tämän postiin ja lähettäisin. Tulisi maksamaan maltaita. Joten tämä jäi sitten meille sohvapeitoksi.

Mutta olen tyytyväinen. Lankoina on sininen ja punainen LIDLin lankaa ja musta on 7 veljestä. En tiä saako peitto taakse jokin tuen tai sellaisen.