pitää keksiä taas miten reunat saisi paremman näköiseksi.

Piti purkaa kamerasta kuvia, mutta se haamu on nyt piilottanut kameran johon johonkin :( joten eipä tule laitettua kuvia tänne viel ainakaan.

Muutenkin on niin kaamea päivä edessä. Mieliala on jostain mistä en halua olla. Mikään ei huvita ja kaikki on vaan niin perseestä ja vaikeeta ym. Yö meni huonosti, kun en saanut nukuttua. Kättä sattui ja muutenkin kaikki tuntui olevan päin hemmettiä.

Äiti soitti klo 8 jälkeen että pääsisimme sittenkin retkelle. Mutta lähtö olisi jo alle tunnin päästä. Sanoin etten todellakaan lähe tälläisellä varo ajalla mihinkään. TÄmä retki olisi ollu pitkästä tai ehkä eka retki ilman että mukana olisi ollu siskoni tai kumpikaan vanhemmista. Olisin päässyt ihan yksin tytön kanssa. Mut sekin meni harakoille.

Kaikki taas tuntuu olevan mua vastaa. Ehkä tämä vaan on jotain epätoivoa, vaikka pitäisi olla iloinen tonkin silmän takia. Näkö ei ole huonontunut siinä ollenkaan. Eilen olin pelkällä voiteella, enkä ottanut särkylääkettä. Kestän jo valoakin enemmän.  Miksi siis en osaa iloita?

Ehkä siksi, kun tyttö sai eilen kivan raivarin ja heitti kaikkea mitä käsiin sai, melekin. Olenhan mäkin samanlainen ollu pienen. Sitten selvitettyä tytön kans asioita, niin kiukuttelu johtui koulusta. Ilmeisesti muut luokkalaiset alkavat tekee kiusaa hänelle, kun hän on uusi. "ku et osaa tätä leikkiä, mene sitten pois". jne. Tyttö tossa sanoi että opettaja oli sanonut ettei he osaa virkata viellä ja tyttö oli sanonut että tarviiko hänen tehä enää patalappua, kun on tehnyt semmoisen jo edellises koulussa.  Mun tarvii olla yhteydessä opeen, mutta tyttö ei taho. Hän pelkää jotain nyt niin paljon, enkä tiä mitä. Mutta ei ole kivaa, että tämä on viel tässä. Muutenkin hänen pienet ajatukset ja jne ovat kuormittuneet niin paljon. On mun ja taatan sairaudet, isätapaamiset ym.

Pidimme tossa karaoke hetken, kun tuli telkkarista eilisen uusinta Tartu Mikkiin. Onhan tytön kans ihan kivaa olla ja  mennä, mutta aika vähän sellai saamme olla. nytkin haluaa ulos mennä koko ajan, mut kaverii ei ole siellä.

Mut kaipa mun tarvii alkaa vetää tätä päivää jotenkin eteenpäin, keinolla millä hyvänsä. vaikka sitten musiikin voimalla. Poppi soimaan täysillä huoneeseen ja menoksi :D.