Päivät ne kuluu ihan hullun lailla. Jonkinlainen rytmi onneksi on, ku tyttö on koulussa, mut muuten tuntuu iltaisin että ei olis päivisin ehtinyt mitään tekee.

Olen tässä saanut käsitöiden kanssa sellaisen jutun aikaan, että olen jokaisen (ainakin luulisin) käsityön pussittanut. Näin voin ottaa laatikosta va pussin ja alkaa tekee.

Päättelemättömiä käsitöitä on monia ja heti ku on sen verta viitteliäisyyttä, vois sitäkin alkaa tekee. Mutta kun se on niin tylsää ja kamalaa.

EIlen olimme tytön kans sienimettäs ja tyttö sai kameralla kuvailla taas. Pitäis alkaa taas päivittää tytön sivuja, kun hä ottaa ni mahottoman kauniita ja selviä kuvia. EIhän meil sieniä syä, mut ptt otti itelleen.

Sain lähetteen kirungin arviointiin keskiviikkona. Ilmeisesti ja oma tahtonikin olisi, että mut leikataan. Olen puntaroinut tässä heinäkuusta asti asiaa ja tullu siihen tulokseen että tällä hetkellä olisi tytölle hyvät ja sopivat hoitajat, vaikka ite olisin poissa pelistä. Mutta ehkä 2v päästä sitä mahdollisuutta ei ole ja hän joutuu lastenkotiin tai vastaavaan sen pariksi viikoksi. Niin mulle ainakin sanottiin pari kolme vuotta sitten, kun olin leikkauksessa, että jollei vanhempani voi pitää tyttöä, ni hän joutuu sitten lasten tai vastaanotto kotiin siksi aikaa. Mulla kun ei ole muita ku vanhempani tytön hoitajaksi.

Painoni laskee. En tiä onko syy sitten kesäkuussa lopetetut lääkkeet, vai sitten se että kärsin suolisto-ongelmista. vai se että en ole sinut ruuan kanssa. Mut energiataso on ihan ok. Mitä ehkä muutamia tunteja voi molemmista päistä olla lyhyempi, mutta eilenkin rämpisin about melkein tunnin mettäs. No eilen vietiin TAAS ulostusnäyte labraan, kun lekuri ei usko että suolisto-ongelmat ei johdu siitä ihme bakteerista enää. Olen hieman epäillyt että vois johtua jostain ihan muust, joko et suolessa on ongelmia tai sitten tämä juttu, miksi kirralle menen.

Isä sai nyt rannekkeet käteen, joten tyttökin voi levollisesti matkustaa hänen kans julkisilla. Ja isä voi itsekin yksin paremmin matkustaa. SIsko ja äiti suunnittelee, jos toisen rannekkeen taakse kaiverretaan isän henkkari tai nimi, ni viranomaiset pääsee paremmin hänen taustoja selvittää hätätilassa. Onko jollakin vierailijalla kokemusta tälläisesta? SIis isäni tämän hetken dg olis sydänsairaus ja epilepsia. Kohtukset ovat kurissa, tosin tosta just dg epilepsiasta ei ikinä tiä, kuinka hyvin lääkkeet auttaa. Tarkoitan va sitä, onko jollakin kokemusta, miten hyvin viranomaiset kattovat rannekkeita ja ymmärtävätkö ne niitä?

Onhan mulla huoli ja murhetta niin isästä ja äitistä, joka "tappaa" itseään työnteolla, vaikka hänelläkin on terveyden kans ongelmia. Ja tietenkin on huolta tytöstäkin.

Olen tänään ajatellut mennä tohon lähikauppaan, ja ku isä on pois ja äiti, ni tyttö saa yksin jäädä joko ulos tai olla sisällä. tämä on ns. eka kerta hänelle. Onhan hän yksin ollut kun on koiran kans oltu ulkona tai pyykkituvalla, mut nyt on se lähin ihminen n. 1½km päässä.

 Tyttöä harmittaa, kun pihalla on kaverit kaikonnut. Ketään ei leiki tai ole hänen kans. Tiedän että hän on sosiaallinen, mutta ulkona liikkuu sellainen tieto, että tyttöni on paha ja aiheuttaa pahaa. Olen sitten kysellyt muutamilta lapsen aikuiselta , mitä tämä tarkoittais, ni ei he tiä. Heidän mielestä tyttöni on pihan kiltein ja hyväkäytöksisin lapsi. Mutta sitten tulee mieleeni, johtuuko tämä kaverittomuus just tästä, sillä jos muut lapset ovat kateellisia mun tytölle? Soitin sossulle yks kerta tästä pihan tilanteest. Iahn va siksi että olen yli 9kk ettinyt uutta kämppää ja ku sossu ei avusta ollenkaan. Kerroin että pihalla lapset alkaa käymään tyttöni päälle ja hänen turvallisuus on vaarassa. Sossu päätti va, et eikö siinä lähellä ole leikkipuisto, vie tyttö sinne. Sanoin että on, mut en usko että tytön mielialal paranee, kun joutuu leikkii yksin leikkipuistossa, jossa ei kavereita ja jossa on aidattu tila ja siel on keinut ja liukumäki. Ja ku tyttö on koht 7v ja häntä joutuu aikuinen tulee vahtii ettei kukaan pihan lapsi tule hakkaa. Sit sossu ehdotti IP kerhoa, sanoin että mitä sit tyttö iltaisin ja vkl:na tekee? TYttöni on niin sosiaallinen ja energinen, hän tykkää ulkoilusta ja ns. menosta. Jos h'än on sisällä 4 seinän sislällä, on jotain ongelmia jossain. Hän menee vaikka kaatosateessa ulos, kurahousuissa ja sadetakissa (hänen oma toive). En halua, enkä ole rasisti. Jokaisella on oikeus ulkona olla ja leikkiä toisten kanssa., Olen tytölle sanonut, että täällä on niin suomalaisia, kun ulkolaisiakin. Mutta miksi noi ulkolaiset kiusaa suomalaisia? Ja sitten ku heille menee sanoo, niin lapselle tai vanhemmille, sieltä tulee sellainen katse , ettei he muka ymmärrä mitä heille kertoo tai sanoo, vaikka ihan hyvin lapset ainakin puhuu suomee pihalla. Miksi ulkolaiset, ainakin täällä pihalla, luulee että metrin halolla tai risulla saa toisia lyä? tai tulla muuten va hakkaa ja tönii toiset asvaltilla kumoon. En va saa ymmärtämään omia aivojani. Missä on sen 4-5 vuotiaan äiti, jonka lapsi heittelee kiviä pihallatoisten päälle? Äiti sanoo meille, että hän näkee lapsensa koko ajan ku pihalla. Miten voi olla mahollista, jos välissä on 2 2kerroksista rivitaloa? EI mulla ole aikaa joka halvatun päivä menee kertoo tytön äitille, että mitä hän tekee. En va ymmärrä.