Äiti sai olla koekäyttäjänä ja hän oli tyytyväinen. Hieman on hankalaa kuvata tälläisiä tossuja, mutta jos saan Iidan kuvaamaan ne joskus mun jaloissa, ni näkee paremmin.

Jossain vaiheessa pitäisi kokeilla lihapulliakin tehä, mut katotaan jos tänään sitten. Ainekset kaikki olisi jo valmiina. Iida tahtoisi mustikkapiirakkaa ja siihenkin olisi ainekset. Soppaa tarvisi pakastimeen tehä, mut makkar puuttuu ja muuten on ainekset. Miten ihmeessä saan sitä jaksamista kehiin?

Huomenna on palaveri sossussa. Saa nähä mitä siel sanotaan ja tehään. Yht tyhjän kans siellä istuminen on. Tiedän ainakin sen, että porukkaa sinne on tulossa aika paljon. Grr...

Eilen tein hieman pääsiäiskorttejakin. TÄnään laitoin tilaajalle viestin ja kysyin, haluaako yksi- vai kaksiosaisia kortteja.

Olen niitä lorujakin katellut ja laitellu koneelle. Nyt on Iidakin alkanut pitää loruista ja eilen heitin ilmaan va kysymyksen, haluaisiko hänkin lorupussin. No tietenkin. Nyt pitäis sitten 3 sellaista tehä. Tai 2 ja sitten Tuulalle laitella jotain loruja kans, jos haluaa. Mut kyselen sitten kun niitä valmiiksi saan tehtyä.

Puikoilla on edelleen yhet lapaset. AIna tuuppaa olemaan lapasia puikoilla. Kun yhet valmistuu, menee toiset heti puikoille :) . hämispeitto etenee hitaasti ja varmasti. En tiä edelleenkään riittääkö lanka ja ketä on saaja ja minkälainen koko peitosta ees tulee. Äitin huivi on muistaakseni kerros 10 nyt. Eli 1/3 tehty ja aikaa loppuun saamiseen on... 13 päivää. 7.4 pitäisi olla valmis, vaikka nyt äiti hieman empii. Mutta pidän itte siitä kiinni, että se olisi sillon valmis. Muuten se jää kaappiin, niin kun äitin se POMPOM huivikin. Ni olen sellaisenkin tehnyt, mutta en ole kuvannut vielä. Päättely on hieman vaikeaa...