Anteeksi että on tälläinen. Piti äkkiä ottaa kuva piirakasta, ettei lopu. Ohjeen laitan myöhemmin.

No niin, nyt on jonkin verran kuvia koneella sitten, tosin lisääkin olisi voinut ottaa, mut kameran akku alkoi ulista tyhjyyttä. Mut ajastan näitä kuvia tästä eteenpäin niin kauan kun niitä sain laitettua.

Ulkona on kaunis ilma, mut ruma keli. Olin aamulla kaarinan keskustassa kurssilla. Mennessä sinne, oli melkein jääkeli ja tullessa jo loska lensi.

Äiti osti soijajogurttia, kun pyysin. Iida haluaa että teen lisää mustikkajogurttipiirakkaa pakkaseen, että hän voi välipalana sitä sitten syödä. Katotaan, jos huomenna jaksan sitä alkaa tekee, tai sitten viikonloppuna. Siivotakin pitäisi, mut...

Eilen keksisin, että katon loruja kirjoista. Muutamia löysin ja ne pitäisi kirjoittaa koneelle viel. Kuviakin löysin Iidan värityskirjoista, mutta ne on turhan isoja. Tarvii kattoa, jos äitin tulostimella saisi hieman pienennettyä niitä, sitten kun äiti hommaa tulostimeen mustetta. Kohta kyl tekee mieli ite hommata oma tulostin.

Jos muuten hansfree laitteesi joutuu pesukoneeseen, se ei välttämättä hajoa. Mulla on nyt 2 kertaa se ollut 60 asteen pesussa ja hyvin toimii. Sopivasti sitten desifioi ja puhdistaa kaikki kosvasta tulevat mönjät. Mutta ei toi ehkä ole suositeltavaa...