Vaalean vihreällä taustalla

vaalealla. perhoset loppui :( kokeilin kulma koristetta lävistäjällä. No jaa...

Nämä kutsukortit ovat perillä tilaajalla.

Asunto asiat ovat sillä mallilla. Tänään kirjoitin irtisanomis ilmoituksen tähän nykyiseen kämppään. Mun pitäisi saada 31.5 avaimet siihen toiseen asuntoon. Maanantaina saan lippuja ja lappuja vuokrayhtiöltä.

Saa nähä paljonko tavaroita saan katoamaan ja mitä. Netissä yritän käydä, että olis joku henkireikä itelläni. Kroppa va tuntuu huutavan hebreaa ja pelkään ettei se tule kestämään. Pitäisi vaan saada jostain aina kaivettua jotain rauhaa ym.

Mut taidan alkaa pikku päikkäreille. Yö oli yhtä valvomista kun asiat vaivasi päässä. Neiti on ulkona tekemässä jotain. Suihkutin hilettä hänen päähänsä ja sain sen sprei pullon hajalle. Se lykkäs sitä ainetta, eikä sammunut. Onneksi sen tajusin siinä vaiheessa ja menin vanhempien takapihalle laittaa pullon. Saa sielä sitten tyhjentyä kokonaan, rauhassa. Ei ainakaan ole räjähtänyt. Oli vaan huono ostos, kun meni tollaiseksi. Kauppaan ei voi enää palauttaa, kun on tietenkin tyhjä sinne vietäessä. Eihän tota painepulloa uskalla tuolta pihalta ottaa ennen kun varmasti on tyhjä.

Ilmapalloja ostelin tänään hieman ja mummi on ennestään ostanut kans. Jos sitten pumppaan niihin ilmaa tässä vkl:n aikana. Tänään en jaksa. TÄnään en enää tee mitään. Olen 2 pvä rampannut linja-autolla kaupungin toisesta päästä toiseen ja takas. Ja sitten on tullu käveltyä. Nyt atsaitsen vapaani ja rauhottumisen.

TUULA, mun piti eilen laittaa postia tulee, mut kortit oli hävinnyt enkä löytänyt. Neiti löysi ne sitten illalla. EN viitsinyt tänään laittaa postiin, kun en oikee halua pitää koko vkl:a postia seisomassa jossain. Kokeillaan ensi viikolla uudelleen.