Pakko tulla hehkuttaa, neiti on käynyt varmaan 2 vuotta seurakunnan kuorossa. Nyt hän sitten muuton takia lopettaa sen ja hän kävi kuukausi sitten viimeisessä esityksessä ja täällä on siitä kuvia. Samalla ristittiin tai avattiin toi lähi kirkkokin.

Muuten täällä kuuluu sitä ja tätä. Olen taas mahan/suoliston kanssa samaa mieltä, tosin olen vaan sosekuurilla ja näkkäri. Harmi va kun en muistanut margariinia ottaa, ni joudun olemaan ilman. Energiat on minimit ja jalat, etenkin pohkeet ja polvet ja nilkat särkevät. Joutusin eilen ottaa pari särkylääkettä, kun ei pystynyt mitenkään jalkaa pitää.

Tuulalle lähti kuori tänään, tai äitin pitäisi se postilaatikkoon pistään. Eilen jaksoin muutamia lorukortteja myös tehä lisää, sille toiselle pojalle. Neuloa en oikee jaksanut, eikä huvittanut. Aloitin mä hieman tekee yhtä barbien hametta, mut en muuta. Katotaan, jaksanko tänään tehä mitään.

Tavaroita tarvis jaksaa alkaa pakkailee, mut... Katotaan huomenna. Vakuusmaksun ja ens kuun vuokran ehkä pystynki maksaa ilman ongelmia ja saan vanhemmilta yhen kaapin tytölle vaatteihin, ennen kun hommaan uuden sitten. Tälläisiä pieniä juttuja mä täällä mietin ja hunteeraan. Kävin isää jelppaamassa ja ottamassa 6 ruuvia aidasta pois.

mut eipä taas mitään erikoisempaa tällä erää. Palaillaan taas jossain vaiheessa.