itsevärjättyä lankaa.

Kokeilin tehä neitille sopivan kokoisia, mutta onkin kokoa liian pienet. Mut laitetaan säilöön ja katotaan ketä sitten saa joskus ja mihin matkaavat...

Kiitos kun täällä jokune jaksaa kommentoida. yritän kommentoida ja käydä toisten sivuilla myös, mutta aina en jaksa tai ehi.

Eilen oli taas ruljanssi päivä mulle ja aika raskaskin. Piti käydä kattoo isän telkkaria, kun bokseihin oli tullu kai päivitys BB takii. Sitten ootin tyttöä koulusta (lähti aikaisemmin) ja lähdimme suoraan linjuria kohti ja kaupunkiin. Sieltä sitten kohti TYKSiin hammaslääkäriä (oikoja). Tytön kitalaki juttua kiristettiin ja katotaan jos lokakuusta saatais se pois sitten. yhen hampaan takia sitä joudutaan pitää. Tyttä hieman harmittaa, kun se on tiellä ym, mut on hän iloinen, kun ei tarvitse koulussa salaattia syä (jää väliin).

Oikojalta tulimme bussilla torille ja kävimme yhessä kaupassa ostamassa hiukan kuivattuja mustikoita, mansikoita ja ananaspaloja. Sanoin neitille että kokeillaan laittaa aamupuuron joukkoon muutama, ettei tarvis sokeria pistää. Onko muuten joku ostanut/maistanut sitä koivusokeria vielä? luin jostain lehdestä että sellaistakin olisi ja sanoin äitille jos tarvis ostaa sitä tytön puuron päälle. En haluais käyttää sokeria, kun ei se kauhian hyvää tee ja tulee liian nopeesti energiaa. Ja kun tytöllä on muutenkin taipumus väsymykseen ja sokeritautiin (vaikka sokeri ei teekään sokeritautia). Kaupasta menimme sitten linjurilla kotia kohti.

Oli hauska näky linja-autoasemalla, kun bussipysääkin kohdalla oli joku skootteri ja äijä, äijä yritti isoa rengasta nostaa tieltä. Sanoin tytölle että nyt on joku auto ilman rengasta tai tippunut rekasta se. N. 100m päässä (kai) silllalla tien reunassa oli siivousauto. Sitä katoimme ja siltä puuttui toinen eturengas. Voiko tämä rengas olla hänen??? TÄmä tienpätkä, mikä siinä on, on todella vilkas, on suorastaan ihme ettei mitään ole vakavaa tapahtunut tai jollei mitään ole tapahtunut. Siinä olisi tullu helpolla ruumiita. Jokunen talvi sitten samalla tiepätkällä oli iso kolari, kun linja-aauton jarrut petti, tai tie oli liian liukas. Siinä meni muutama linja-auto joka suuntaan.

Ehtisin vielä käymään tänään kaupassa, kun supermarketissa on hedelmiä 1 e kilo. Näitä tarjouksia musta ainakin kannattaa hyödyntää ja hyödynsinkin, sillä ostin 5 pientä luumua (20 cent yht) mangon ostin ihan kokeilun vuoksi, saa jokainen maistaa tykätäänkö, tummia viinirypäleitä, muutama appelsiini ja omenoita ( ajatus tehä omenapiirakkaa vielä tällä viikolla, jos vaikka isä eksyisi tänne kyläilee). Olisin ottanut vesimelonia, mut se painoi aika paljon ja mulla ei ollut kärryää mukana. Käsissä en pysty paljon painavaa kantaa.

Ajattelin palkata itteni tästä päivästä grillin ranskiksilla sen jälkeen kun kävin postista pakettini hakee, sain 2 kirjaa, isoon kirjakokoelmaani, Uusi askartelun pikkujättiläinen ja Anna kaikkien kukkien kukkia. TOi jälkimmäinen onkin tuttu täältä netistä ja pääsin jos alkaisi kokeilee jotain uutta jossain vaiheessa.

Niin ja mä muuten liityi sukkasatoon, tai oliko se tommoinen. Pitää kattoo sitä nappia sieltä sivuilta ja kattoo osaanko linkittää sen oikein. Mut kumminkin sellaiseen paikkaan. En mä varmaan niin monta sukkaa tee, mitä jotkut todella himo neulojat ja sukan tekijät, mut kumminkin. Olen todella aatellut että panostaisin pikku hiljaa enemmän sukkiin, kun syksykin tulee ja voisi lahjaksi sukkia sit antaa ja myydä jouluna. Tosin teen kantapään täysin erinlaisesti, mut ei se ainakaan viime syksynä tytön menoa haitannut. Mut katsotaan mitä syksy tuo tullessaan täältä päästä.