punanen lanka jossa on kultanauhaa mukana ja sitten on ihan monivärilankaa.

Anteeksi päättely jäänyt

 

Hommasin viime kuussa tallentavan digiboxin. Olen sitä ennen pärjänyt suht hyvin ilmankin. Nyt huomaan kuinka kätevä ja hauska on tallentaa ohjelmia ja elokuvia boxiin ja sitten katella niitä päivisin tai laittaa taustalle tulemaan.

 

Mulla on täällä projekteja käynnissä. On pupuja tulossa jonkin verran.On kovasti tulossa vauvan tossuja. On hieman askartelua, on kaikkea muutakin. Monta työtä on eri vaiheessa. Saa nähä miten ne tänne sitten eksyy. Tilkkujakin teen edelleen, kun sukkien teossa jää lankoja ni ne uppoutuu tilkkuihin. Tuulahan kysyi yhdes viestis, onko niitä jo paljon, tai siihen suuntaan sano. Niitä tosiaan on paljon, noita tilkkuja. Mutta olen ajatellut saman tien tehä tytön sänkyyn peiton myös ja sit muutama koristetyyny, molemmille.

Eilen illalla iski ideokärpänen muhun ja keksisin taas tilkuille uuden käyttötarkoituksen ja alan kai niitä nyt sit tekee lisää. Tiedä häntä.

Mut to aloitettu lääkitys alkaa tekee vertoja näön kanssa. TÄtäkin kirjoittaessa, en kamalasti näe mitä kirjoitan. teksti on niin epäselvää kun va voi olla. No mähän vedän kolmiolääkettä naamaani. Mutta nyt on vissiin löydetty yks lääke, mikä ei tee kamalasti mahaongelmia, mut nyt tekee sit turvotusta ja silmäongelmia... Grr...