Liilan sävyistä tällä kertaa

Täällä oli eilen illalla hieman menoa ja meininkinä. tulipalo meinaan. Ei se iso ollut ja melkein tunnissa oli sammutettu, tuuletettu ja osa lähtenyt pois. Yksi ambulanssi jäi yhen paloauton kanssa viel tänne aika pitkälle yöksi ja sitten lähti ambulanssi ja yön aikana on paloautokin jo lähtenyt.

Väsyttää... väsyttää... Pankin tunnusluvu kortti on kotona kadoksissa, enkä pääse paria laskua maksaa, vaikka haluaisin. Pyykkejä pitäisi pestä, mut ei jaksa kantaa painavia koppia tuvalle ja takas märkänä. Ruokaa pitäisi marinoiduista suikalelihasta tehä, mut en tiä mitä ja ei jaksaisi hellan ees ollakaan. Haluaisi vaan nukkua, mutta unta ei tule.

Torstainen lääkäri kokemus oli niin ylitse ampuvaa, että en haluaisi paljon tietääkää. Sainpa tuntea taas kuinka vihamielinen kuulemma olen alussa. Onpa ainakin yksi syy taas lukkiutua kotiin ja olla tapaamatta yhtikäs ketään kasvotusten, kun mä olen niin vihamielinen ja annan vihaisia "viestejä" ja ehkä jopa pelottaviakin. Lääkkeitä se alko tyrkyttää mulle. Jotain semmoisia joita määrätään tai annetaan sokeritautisien kiputiloihinkin. Eli tää on myös jotain kipulääkettäkin. En ole uskaltanut viel pilleriäkään ottaa. Hän ei ymmärrä sitä. Olen kuulemma hänelle vihainen kun en syä pillereitä. Haluaisin vaihtaa lääkäriä, kun sain vaikutuksen, ettei hän ymmärrä tai halua auttaa mua. Ekan kerran hän mut näki ja vuoden vaihteessa taas vaihtuu.

Saan ristiriitaisia sanomisia eri viranomaistahdoista. TOinen sanoo toista ja toinen toista. En tiä kuka on oikeassa. Välillä tuntuu että he tekevät sen tahalleen ja haluaa näin harhauttaa mua. Jollen suostu heidän sanomisiin, niin pelkään rahani loppuvan ja muutenkin neitin asioiden kanssa käyvän hullusti. Mutta jos tai kun teen kaikki mitä eri tahot haluaa, niin tämä vähäinenkin terveys alkaa jossain vaiheessa koetella.

Yritän jaksaa joka päivä ja joka hetki. Yritän pyörittää joka asiaa, niin paljon kun vaan jaksan. Kotini ei ole mitenkään prinsessojen eikä meillä kannata lattialta syä paljaalta. Silti meillä on 3 huonetta turvallista. Mun huone on vaan sellainen vaarallinen paikka, että neitillä ei ole sinne mitenkään asiaa. Hoidan raha-asiat kuntoon ja ruokaa on neitillä. Jos ei ole, niin sitä keksitään tai pyydetään jostain. Mutta ei tyttö ilmankaan jää. Tytöllä on puhdasta päällä, vaikka pyykki vuori komeileekin. Hänellä on siistit ja ehjät vaatteet joka päivä, jos pääsen tarkistamaan mitä laittaa. Viikolla oli mummi vahingossa laittanut rikkinäiset housut hänelle jalkaan, mut ei onneksi ollut koulussa tullu ongelmia.

Pitäisi alkaa tytön synttäreitäkin ajattelemaan. kk päästä nekin ovat, enkä ole pahemmin sellai ajatellut asiaa. TÄällä meillä olisi tilaa, jos pitäisi, mut kuka siivoaisi täällä niin ja millaiset pidettäisi? Tyttö haluaisi jotain ruoka/kokkaus juttua. Kuulemma hän antaisi jotian jotenkin leikkiessä. EN ymmärrä. Mahtaako hän tarkoittaa että että jotain kauppa systeemiä? Ehdotin että otetaan toi pöytä tuolta mun huoneesta ja laitetaan olohuoneeseen. Siinä voisi askarrella, tai tehä hamahelmiä. Tai sitten jopa leipoa pikkuleipiä. voisin kustantaa ne. Mut ei tyttö suostu. Pelkään tytön haluavan jotain sellaista, mistä ei tule mitään kumminkaan. Eikä hän ymmärrä että paikkoja ei ole mahottomasti. 4 tuolia saan pöydälle kasattua ja ehkä äiti voi 2 antaa viellä lainaan. Enempää en saa tai no jos jatkaa keittiön pöydän missä olis 2 tuolia myös. sitten olisi siis 8 henkilölle paikka.

Isäni synttärit ovat kohta myös. Tyttö on puoliksi tehnyt lahjan jo. Jos tänään hänet yrittäis saada loppuun lahjan teon. Isäni tosin taita juhlia ihan yksikseen mökillä synttäreitään, mut saa lahjansa sitten kun palaa. Itse voin vaikka jotain ostaa sitten.

Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin. Koulu on tyhmä laitos, jossa annetaan liikaa läksyjä ja jossa on tyhmää. Aamuherätykset on joskus inhottavia, mut joskus taas ei. Mummi on alkanut puuroa kai antaa aamuisin, mutta mä en ole ehtinyt. TYttö on niin omatoiminen alkanut täällä kotona olla, että ite hakee ruokansa kaapista kun mä vasta heräilen. Iltaisin katomme vaatteet kuntoon ja kassin. Aamusin telkkaria ei avata ennen kun aamupala on syöty ja vaatteet päällä. Hänen kuuluu olla lähtövalmis ennen kun "ihmeradio" aukeaa.