Kiitoksia Hämis- peiton kommenteista. Ne lämmittivät mua suuresti. Nyt kuvaa kattoessa, peitto sopii hienosti sohvaamme

 

TUttu pyysi taas uudet korvikset, kun vanhat oli jo niin huonossa kunnossa ja kuluneet. Eihän se siima montaa vuotta jatkuvaa käytöstä kestä.

Päätin tällä kertaa tehä sini- liilat korvikset. Noiden kahen sinisen välissä on 2 riviä liilaa pieniä helmiä (Huonoo suomee) Neiti on ollut kuvaajana, joten huono kuva.

Korvikset ovat käyttäjällä jo ja pitää, sehän on tärkeetä ja hänen tytärkin pitää niistä, kai. Ei ainakaan vielä ole huonoa palautetta tullu.

Neiti alkoi pahemmin taas yskii :( . Saimme viikonlopun hillittyä sitä paljon yskänlääkkeellä ja tänään sitten huomasin että ei taida sekään tällä hetkellä auttaa. Huomenna aamulla tarvii soittaa kai lääkärille, jos hän vielä enemmän yskii. Voi tosin olla, että hän oli lääkkeen saanut vähän ennen kun oli tänne tullu, jos sen takia sai sen kamalan yskän puuskan.

Meitin poju oli eilen mun tarkistuksessa. Tarkistin hänen tilanteen taas. Hänellä on ollut näitä kivesongelmia. Eilen huomasin että toinen kives on vielä pieni, mutta toinen on pienentynyt, eikä enää ole niin arkakaan mitä juhannuksena. Poju alkaa antaa enemmän koskea takapäähänkin. Takamuksessa oleva patti (olisikohan rauhanen) on mun mielestänni pienentynyt myös.  Korviakin katoin ja hieman huvikseni päätimme isän kans putsatakin niitä. Ekan kerran kun teen sellai.

Käsitöinä näyttää olevan tällä hetkellä... ruskeat sukat, mustaharmaat sukat, barbien hameita, pussukoita ja yksi liinakin näyttää olevan...