MInä vitsikkäänä ajattelin tehä langan lopuista tytölle huivin ulos. Kattelin erinlaisten huivien malleja ja miettisin mitä tehä.

No eihän uusien huivien hienot selitykset uponnut mun tyhmään päähäni. Joten tein "koristelut" ihan omasta päästä 

 

 

Lähempää kärjestä, Reunoilla on ainaoikein ja sitten toi reikärivi. 

 

Tyttö sai pakettivaihdossa (linkki sivupalkissa) katuliituja. Hän on 2 kertaa niitä ulkoiluttanut ja hienoja piirrustuksia on pihalle tullu. Mut yksi murhekin on aina tullut. Näiden 2 iltana on aina alkanut sataa vettä. Sanoinkin tytölle että ne taitaa olla joku sateentekijöitä. No onneks ne pyyhkiytyy pois ja sit pääsee taas piirtelee. Tytöllä pitäisi omiakin (siis meidän ostamat) olla. Saman tapainen purkki, mut ihan perusvärejä, eikä marmorivärejä. Mut en tiä missä se nyt taas on. No onneks nyt on ees toi pakettivaihdon liidut sit ja saa naapurin ukko miettii koska tulee suunsa avaa. Se meinaan tykkää aukoo sitä päätä ihan mistä va. Ite hän tuli remontin aikana mun kämppään, ilman lupaa ja sellai että ite en ollu kotona. Ite seisoin rapun ees pihalla ja katoin keittiön ikkunasta et siel on joku muu ku remppamiehet. 

Meillä tämä juhannus lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Tyttö tuli torstaina kotio ja kauan toivottu hammas lähti pienellä avituksella pois. No hammaskeiju tuli käymään ekan kerran (Tyttö ymmärtää nyt vasta rahan päälle ja keijun päälle jotain). Aamulla yritin kovasti tehä lettuja, mutta huomasin ohjeessa olevan jotain hämminkii, koska letut oli ku paistettua riisimössöä pannulla. kokeilimme siis riisilettuja, tai siis riisivohvelin ohjella. 

Tyttö oli myös ti- ke yön kotona ja sekin aika oli hassua meille. Illalla ihmettelimme miksei hänen lukulamppunsa syty, vaikka laitoimme johon paikoilleen. Mut sit huomasin että se olikin väärä johto. Aamulla ei sit toiminu leivänpaahin, mutta päivällä sit huomasin että tyttö oli laittanut väärän johon pistorasiaan. 

Mitähän muuta. Uunia en ole viel voinu käyttää, kun en tiä mitä sille ekana pitää tehä, siis mihin asteeseen ja kauanko si kuuluu laittaa. Mutta sit kun se on hoidettu, niin varmasti alan kokeilla kakkuja, torttuja ja kaikkia muitakin mitä päähän ja silmiin pälkähtää. Hellaa olen käyttänyt jo, puuron ja kiisseli/sopan tekoon ja niiden lettujen. On hiukan omituista että jopa levyn ollessa 3 niin kattila pulputtaa iloisesti ja miten nopiaan vesikin alkaa keittyy. Ennen on saanut oottaa tuomiopäivään asti ja nyt ei ehi ees välineitä melkein hakee, kun vesi on jo kiehumassa. Tosi se on pikalevy. Mitenköhän uunin kans menee, kun on vuoden tottunut että pikkuleivätkin joutuu kypsentää melkein 30 min, vaikka ohjees on jotain 8min. Eikä tarvi peltejä käännellä ympäri mitenkään. TÄytyy varmaan jotenkin alkaa ekoja vahtii ku haukka vieressä, ettei pala ihan poroksi ja ottaa kello suuresti kiikariin...