... kaksin kappalein. Tähän on päässyt myös itse värjäämääni lankaa mukaan.

Mulle riitti koe-eläimenä oleminen. Aloitin keskiviikkona TAAS uuden masislääkityksen, kun lekuri vaati. Hän laski etä 5 vuoden aikana mulle on jo 10 erii valmistetta kokeiltu, tuloksetta. Joko on ollu haittavaikutukset liian isoja tai sitten ei ole olu tehoa.

Tällä kertaa keski melkein viikko, että uskalsin edes aloittaa pillerin laittaa suuhuni. Kun laitoin, alkoi maha möyrii ja sattuu. Sitten aalkoi yövalvomiset. Ke-to, to-pe. Päivät olin väsynyt, enkä pystynyt nukkumaan. Syömään en pystynyt. ALkoi nenä valuu ja päätä särki koko ajan. Äiti jo pe käski lopettaa lääkkeet, mut otin vielä pe. Pe-la yön valvoin kans. Eilen sitten päätin että NYT riittää. Olo on niin kurja, paino tippunut ja päätä särkee. Viime yönnä sain jo sen verran nukuttua, mitä noina 3:na yönnä yhteensä. Päätä särkee vielä ja väsymystä, mutta voi johtua ihan räkätaudista.

EIlen äiti patisti mut hänen kans menee neitin vaatekaapin ylösalasin. 3 säkillistä ja yks laatikollinen vaatteita neitiltä lähti pois. TÄnään tarvis vielä jaksaa ne sopivat vaatteet neitin kans laittaa takas kaappiin.

Äiti tuli ikkunoita pesee, kun mä en pysty siihen käden takii. Teen sitten muuta.

Neiti on piirrellyt täällä mahtavia piirustuksia ja laittelen niitä tänne taas jossain vaiheessa. Nyt lähen siivoo