... on muuten pirun hyvä kysymys. Kameran piuha on täällä jossain, kaipa jossain laatikossa. Samalla on myös kameran laturikin jossain. Tarvisi niitä alkaa metsästää, että saisi tota kameraa alkaa käyttää ja kuviakin joskus tänne lisää.

Muutama (3pvä) enää kuntoutusta. Sitten saa tyttö tulla kotiin ja se "helvetti" alkaa. Tyttö on aika oma tahtoinen taas vaihteeksi ollut.

Koti on alkanut mukautuu ja laatikoita tulee tyhjennettyä. Jostain olen sitä voimaa saanut. Työtä tarvii tehä, vaikka selkä särkee ja olkapää on tulehtunut (?). On vaan varottava, mut mähän en osaa varoa. Fysio käski levätä käden kanssa, mut miten mä ehin?

Kävimme sunnuntaina IKEAssa ja ostin kirjahyllyn, tv-tason ja askartelutarvikkeille lipaston. vielä pitäisi keittiön pöytä ostaa ja neitille pikku kirjahylly ja jos riittää tilaa, niin askartelutavaroille lisää lipastoja. Neiti haluaisi semmoisen karvamaton, ni sellaistakin on katottava joskus jostain.

Käsitöitä en ole kauhiasti tehnyt. yhtä liinaa teen tossa iltaisin ja aamulla aloitin yksiä tossuja kokeilee tekee, mut mitään en sen kiireisempää ole alkanut tekee.