... ja hermot alkavat menee kokonaan. Ja sitten kun siihen liitetään tämä IHANA pääkipu, ni soppa on tosiaan valmis. Taitaa tänään tulla aika lepopäivä pään takii. Tiedä sitä sitten, onko joku vinksahtanut niskassa, kun noi luut ym tuntuu niksahtavan taas todella kovasti. Se hyvä puoli vuosi sitten oli, kun oli 20 kg enemmän läskiä, niin ei paikatkaan niksahdellut. Mut olen tyytyväinen tähän painooni sellai, että ei tarvi ainakaan kaupan isoja vaatteita ostella.

Kohta saa alkaa enemmän ajatella jos alkaisi pudottaa taas painoa, kun olen tässä pysynyt nyt ton tammikuun jälkeen. On saanut kroppa levätä ja täyttää energiaansaa. Tosin paino on vaihdellut + - 3kg, mut ei sen enempää. Onneksi. Nyt on ns. vp saanut tasaantuu ja kroppa on saanut sopeutua matalempaan arvoon, kai. Mielialaan ei paino ole vaikuttanut. Ehkä enemmän on ongelmia tullu tai ollu, mut kaipa se tässä menee.

Olen lorukortit saanut nyt niin, että jotain kuvioita on piirretty ja leikattukin jo. Enää lorut taakse ja "panelointi". Iidakin on auttanut asiaa ja piirsi haamut ja kädet. Ehkä hä saa enemmänkin piirtää ja auttaa.

Kutsukortit meni hieman erinlaiseksi, kun äitin ostama nauha on aivan liian ohutta ja se hukkuu pohjaan. Kukatkin ovat erinlaisia. No täytyy kattella.

Äitin huivi on mikä on. En tiä onko ollu käytössä tänään.

Kamera on ollut juhlissa tänään. Iidalla on ollut kirkkojuhlat. Hän on ollu laulelemassa ja nyt on parin pojan kanssa pihalla. Hauskaa kun pojat tulee pyytää häntä ulos. Tyttö käy ihan äitinsä askeleita. Eihän mullakaan pienenä ollu ku poikia kavereina. Eilen Iida oli yhen pojan kans 4 tuntia. Lopuksi dvd katselu meni siihen että vaatteita piti riisua. Pojan äiti sanoi että ihmeen kauan kesti että vaatteet lähti. Poika kuulemma riisuu kotona heti vaatteensa aina. no jaa.

Mut katotaan mitä tänään täällä päässä sitten tehään. Onko askartelua tai käsitöitä, vaiko vaan ihan löhöämistä. Lumetkin on melkein sulanut ulkoa ja kamalat koiran jätökset alkaa pitkin kadun vartta paistaa. Huomenna on vika vapaa Iidalla ja sitten alkaa taas arki.