pipot ovat menneet pieneksi ja muuten vaan inhottavaksi. Aamut alkaa pimentyä ja säät huonontua. Tytön koulumatkalla on yksi aika hiljainen tie ylitettävä, mutta sekin voi olla autoilijoiden ja jalankulkijoiden haaste. Ompelin punaisen raidan ennen ja jälkeen muutaman kerroksen heijastin nahaa, että ainakin olisi yksi heijastin mukana.

olipa kerran huivi. Hän oli pidetty ja häntä varjeltiin. Hän pääsi myös pesullekin silloin tällöin. Mutta eräänä sateisena ja aurinkoisena päivänä tuli huiville jokin, hän meni taas pesulle, koska oli muuton yhteydessä saanut itseensä kaiken maailman likaa ja pölyä ja hän alkoi valmistautumaan tulevaan syksyyn ja siihen että hän pääsisi taas emäntäänsä lämmittää. Mutta pesulta tultua ja kuivatessa emäntä huomasi että jotain on nyt hullusti. Huivi on saanut 3 reikää. emäntä harmitteli reikiä, mutta äkkäs heti että mähän purkaan huivin ja teen langasta sitten baktuksen. Viime talven bakstus on vielä hengissä, mutta vaihtelu virkistää. KOska huivin lanka on wool (villaa) emäntä mietti, mutta purkaessa lanka ei ainakaan oirehtinyt, ehkä niin monen käsittelyn vuoksi.

Tänään onkin sitten kipupäivä ja makoilupäivä. Grr... Kiva oli herätä kun joku yläkerras pimputteli pianoa. Grr. No mä laitoin popin soimaan aika kovin, jos pimputus näin loppuis, heh.