Tyttö meni viime kuussa koulukaverinsa syntymäpäiville ja vei tälläisen kortin mukanaan. 

 

Blogihiljaisuus on vallannut, kun en ole paljon mitään järkevää täällä tehnyt. Olen yrittänyt neuloo, mut ei oikee ideaa ja kiinnostusta ole ollut. Kovasti yritän esi joulun joululahjoja tehä kaikesta huolimatta jo nyt. Ehkä en syksyllä jaksa tehä sitten mitään. 

Tällä hetkellä kaikki asiat pitäisi olla ihan ok. Isäkin on ollut terveenä, vaikka viikko sitten hänen kanssa on ollu hiukan ongelmia. Tyttö on käynyt siskoni kanssa uimahallissa uimassa ja se kloorivesi ei ole ainakaan vielä hänen atopiaan pahemmin reagoinut. Viimeksi (ekan kerran) kun hän oli, ni sai allergiareagtion jostain, mut nyt viimeks ei ole tullu mitään. 

Mä sain pyörän huollosta ja tietenkinn ulos satoi lumikerros, joten en pääse viel tekee pyörälenkkejä :( Painoa tuntuu nousevan, kun tulee suuhun laitettuu koko ajan jotain. Jos saisin hiukan kotrollii juomisiin ja syömisiin, ni olis painokin pysähtyy. Eilen kävin kaupassa ja ostin kamomilla teetä. Kokeilen, jos se auttais nukahtamaan ja rentoutuu enemmän. Tällä hetkellä iltaisin päässä pyörii isot laskelmat ja järjestämiset, joten en saa pahaakaan rauhaa. 

Nyt tulee hiukan aikaa töitä näytille ja sitten taas tulee hiukan taukoa. Koittakaa jaksaa, niin mäkin teen!