joskus sitä tämmöistäkin tulee tehtyä. Lankana jotain aika vanhaa, siinä on aina välillä tollaisia mustia klönttejä. Ihan ok

KIITOKSIA housun teko neuvoista. Pitääkin kokeilla.

TÄNÄÄN on ollu kaamee päivä, vaihteeks. Yö valvoin kylmyyden ja huonon olon vuoksi. Aamulla kävin labrassa. Sitten yritin jaksaa hieman, mutta painuin pehkuihin. Illalla menen joko pakastinta hakee itelle, tai sitten pitäisi mennä kattoo apk:ta itelle siskon kans. Moneen paikkaan siis on revettävä.

Neitin ope soitti tänään, kun laitoin tytön mukaan lapun. TYttö väittää että häntä kiusataan ym. TIedän ettei tyttö oo puhdas pulmunen. No tämä asia selvitettiin siellä ja katotaan miten asia tästä sitten menee. SIellä koulussa oli yksi hiljainen poika ollu viime vuonna, mutta tänä vuonna poika on muuttanut kurssia ja alkanut ilmeisesti puhuu. Neiti ja tämä poika tuntuvat ilmeisesti pölöttävän hieman liikaa tunnilla.

EIlen illalla sain neulottua niitä ikuisuus tossuja vihdoin sen 17 cm. Sitten sainkin sen äkkiä pois puikoilta. Nyt puikoilla onkin sitten tytölle kämmekkäät, kun olis sopivasti 7v lankaa sen verran, kai. Ja kuulemma tyttö niitä tykkää käyttää. Puikoille menee kai taas sukatkin, ku ekana valitsen vaan värin ja puikot ja sen, minkä kokoiset alan tekee. Kaamea valinnan vaikeus.

Pitäis alkaa pikku hiljaa alkaa päätellä noita töitänikin ja samalla kirjata mitä on kuinkakin paljon ja laittaa ne korjuun. Mulla ei ole yhtään hajuakaan montako sukkaa, lapasta tai huivia mulla on. Saati patalappua tai jne. Olis varmaan syytä alkaa tehä jonkinlaista kirjanpitoa niistä.

Yks korttikin tarvis alkaa väsää, mut en saa mitenkään aikaiseksi. Olen kai unohtanut jo korttiaskartelun salat. Voiko sen unohtaa? Ajatuksia päässä on tuhottomasti, mut entä toteutuksia sitten?