Neiti sai SLAY paketin jo viikolla, mutta oman silmän vuoksi ja sitten kameran johdon mystisen katoamisen vuoksi saan nyt vasta kuvan tänne. Miksei kukaan pyytänyt kattoo sohvan viereen, jossa oli hemmetisti johtoja ristiin rastiin?

Yläpuolella on pienessä paketissa olleet jutut, kun Neiti sai ihanasti syntymäpäivälahjan

  • heijastava hymyaurinko (?)
  • kiva lehtiö (joka muuten melkein heti meni käyttöön :) )

Sitten oli varsinainen slay paketti

  • rusinoita (jotka on jo syöty :) )
  • lyijykyniä (koulussa tarvii)
  • tarroja (söpöjä)
  • Kirjepaperi/piirustus lehtiö jossa kannessa tarroja (Neiti naurahti, kun oli just vkl:na saanut kilon piirustuspaperia. Mut tällä hetkellä paperia ei ole ikinä liikaa, kunneiti piirtää ihan mahottomasti)

Molemmissa oli ihan mahottoman kaunis kortti. KIITÄMME SUURESTI SLAY:tä.

Silmäni tilanne, en tiä. Sanoin eilen äitille että soitan huomenna (ma) silmäpolille ja kysyn koska voin alkaa pesee hiuksiani (voit kuvitella millaiset hiukseni on, pitkät ja niissä on rasvaa ja muuta möskää) Silmä ei ole oikeastaan vieläkään kivuton, mut en ota siihen kipuun mitään. Olen huomannut että silmä on todella heikompi, tai sumeempi näön kannalta.

Eilen oli muutenkin niin masentava ja huono päivä mulla, mitä vaan voi olla. Kaikki tuntui menevän päin honkin ja enkä saanut mitään aikaiseksi. Tappelen puuduttavan tossun teon kanssa, kun teen n. 3mm puikoilla ihan ohuesta langasta. Millään ei tunnu 17 cm täyttyvän.

Onkohan muuten tänne eksynyt yhtään joka ymmärtäisi ompelun ( siis ompelukoneen) saralta???? Eilen sain idiksen mitä voisin siel ompelukurssilla myös tehä. Mulla on yhet housut, äitini tais viime jouluna ostaa mulle tai sitä edellisenä. Ne on yöhousut, mutta pidän päivisinkin, jollei menoa ole. Haluaisin samanlaiset, yhtä löysät. Sellaiset mitkä ei satu mistään, vaikka istuisi tai juoksisi. Miten mä noista ehjistä housuista saisin sitten kaavat? Äiti sano et ainut olisi purkaa noi ja siitä ottaa, mut en taho. Millaisesta kankaasta saisin sitten hiukan samanlaiset myös? noi on jotain flanelli kangasta, sellaista ohutta. Noihin housuihin on myös pusero. Mä siis rakastan niitä housuja... Samoin niitä farkkuja jotka ostin n. kk sitten.

Mulla ei ole montaa vaatekappaletta mistä tykkään, mut noi kaks on ihan ihqu. Farkkuja pidin viikon taas ja ärsyttää laittaa ne pesuun. Ei oikee kehtaa kauemmin pitää. Sisähousuja pidän n. 3-4 pvä, koska niihin tulee sitten sisällä kaikkea ruokaaliittyvää ym.

Tilkkujen teko sen kun jatkuu. Niitä onkin jo jokunen määrä ja enkä tiä olenko kaikkia kuvannut ja onko jokin kuvattu vahingos 2 kertaa. Nyt kun niitäkin on aikamoinen pino, on neiti alkanut leikkii niillä ja poju kans. Pojun kans onkin yks leikki niihin tikkuihin liittyen. Tyttö tykkää va laitella erikuvioin ne tilkut ja kattoo kuinka iso peitto on jo.

Mut ensi viikko voi ti-to välillä olla mulla aika hiljaista. Menoa on melkein aamusta iltaan, joten ei paljon ehi muuta ku ajastaa tänne jotain. Mitenköhän jaksan sen rääkin. Pahoja kokemuksia on viime rääkistä ( 2 vko sitten). Mutta tällä kertaa onkin sitten kurssien ja töiden lisäksi käynti lääkärissä ja labrassa. Onneksi nykyinen labra on tossa muutaman min kävelymatkan päässä, eikä tarvi lähtee linja-autolla johonkin keskussairaalaan.

Mut mukavaa alkanutta viikkoa ketkä tänne eksyvät.

TUULA, olen käyny sun blogis, mut en ole keksinyt/jaksanut kommentoida.