Tulin toivottavamaan teille, ketkä eksytte tänne...

HYVÄÄ JOULUA...

Oma terveyteni taas reistaa ja joudun sen kans painii. Tänään olen taas lääkärissä käynnyt. Labrassa kävin ja verta annoin. Tuloksia pitäis huomenna päivystyksestä kysellä.

Kameran laturi on EDELLEEN kadoksissa. En todellakaan tiä mihin kummaan sekin on päättänyt mennä. Jos joku keksisi jonkun sopivan piilon, niin kertokaa. TOivon vaan ettei Iida ole menny vahingossa paketoimaan sitä

Räällä on kaunis maisema. Maassa hienoa lunta ja paljon. Tuli valkea joulu. Äiti on polttanut kynttilöitä takapihalla. Ite olen sen verta varovainen etten uskalla poltella. Huomenna voisin tuoda ne Iidan saamat ja tekemät mehiläisvaha kynttilät tänne vanhemmille ja voisimme poltella. Täytyy yrittää kehittää joku kaunis asetelma niille. Iida teki samalla myös sinoopperin paketista saaista vahoista kynttilöitä. Harmi etten voikuvia ottaa, ainakaan vielä.

Eilen miettisin langoista kauniita huiveja. Olen kotona kovasti yritelly lajitella lankojani niin että pahvilaatikkoihin menisi ns. kaupan avamattomat kerät ja sohvan alle menee avatut ja ns. jämälangat. Ja että aloittaisin purkaa lankoja ekana sohvan alta. Tosin sitten tuli mieleeni että se ei pahemmin onnistu, jos aloitan huivia tekee. Mut katotaan.

Eilen sain valmiiksi Iidan joogasukat ja tänään viel ajattelin pääätellä ne ja laittaa pakettiin. SIskonpojan kännypussiin tarvii tarra laittaa ja pakettiin. Sitten on paketit valmiit. Kai sitä vois uudet joogasukat laittaa puikolle. Sukkiakin vois alkaa pikku hiljaa alkaa opetella tekee. Lapasia en viitsi kun kesän jälkeen taas aloittaa tekee. Sukkien osalta mietin sitä, mikä kantapää olisi helppo oppia ja tehä. Niitä kantapäitä kun on miljoona. Koristeet olen ajatellut tehä ihan va langalla näin ekana ja ehkä sitten joskus jotain muutakin.

Mut nyt viimeiseksi voisin laittaa tälläisen, että olen tyytyväinen tähän vuoteen että...

  • Olen osannut tehdä muutamia kauniita kolmiohuiveja
  • Osasin tehä lapasia ja niihin siistin peukalon
  • sain myyjäisissä myytyä todella paljon tavaraa
  • olen vihdoin saanut hommattua sen langankerijän
  • oppisin/ innostuin neuloo 4-5 puikolla

Ja jos laittaisi ensi vuodeksi jotain haastetta...

  • lisää kolmiohuiveja
  • villasukat, myös kantapäät
  • miten toimii neuleharppu ym
  • lankojakin voisi käyttää, eikä ostaa

Jos näillä pääsis nyt ekana alkuun.