Ekana SLAY postia. Kiitos ihanasta kuoresta. Mukana oli myös muumipurkkaa, mutta sitä on syöty ahkeraan joka päivä, joten ei päässyt kuvaan. Siis pakertti saapui jo alku viikolla.

Ja sit, ku ei viel kaikki riitä, niin kävi aamulla pikku onnettomuus mulla. Oli aika ottaa cohemipiikki. No olen jo kauan tapellut sen pikku lasipullon kanssa ja nyt tapahtui se mitä olen pelännyt ja odottanut meinaan...

Lasipurkin lasinsiru viilsi sormeen niin hyvin että verta alkoi valuu. Pari tippaa valui vessan lattialle ennen kun kolmas ja neljäs tippa ehti tippua lavuaariin. Siitä sitten äkkiä kietosin vessapaperia sormen ympäri, ettei verta joka paikassa ollut. No en tiä onko sitten veriarvoni huonot vai mistä johtui, mut silmät alkoi pimenee ja olo olla aika heikko. En tosiaan menettänyt verta litra tolkulla. Yritin piikkiä laittaa kuntoon, mutta alkoi tuntuu että istumasta piti päästä maate. Tietenkin äiti imuroi makkariussa ja huusi mulle ettei sinne voi mennä. Sanoin takasin että varoo että ei kaada cohemia joka on auki. Eteisestä suunnistin sokkona makkariin. Onneksi osaan näköjään suunnistaa, tosin jännistystä vaati se, että äiti ja imuri olivat siinä mun ja sängyn välillä. Oven karmista kiinni ja seuraavaksi kaapin reunasta ja taisin mä äitistäkin ottaa kiinni.Pääsin sänkyyn ja näkö alkoi palautuu. Hiukan aikaa siinä ollessa nousin taas ja ajattelin yrittää uudelleen, mutta tällä kertaa hain va kaikki vehkeet makkariin ja siinä laittelin piikit käteen.

Äiti ehotti laastaria, mutta ite tulin siihen tulokseen että kun haava on tossa keskinivelen kohdalla, niin ehkä on parempi vessapaperista tehä lasta ja teipista ja ns paineside ja lasta samalla. Nyt pikku hiljaa muutamien tuntien jälkeen alkaa särky helpottaa ja veri loppuu. Jos sormea liikuttaa, niin sattuu. Jos tupon ottaapis, sattuu. Pakko kahtoo miten aamulla sormen laita, tarviiko lekurissa käyttää. Sormen yläpuolella haavasta kynteen päin on ihmeen tunnotonta. Haavan ympäriltä ei satu, joten luulis ettei lasia ole. Voin taittaa sormea, joten mikään ei ole poikki, mut en uskalla, ettei haava aukea.

Nyt sit harmittaa kun myynmtitavarat on viel kesken laittamatta. MAhanko kunka paljon saada tavaroita myyntiin. Kässätyöt ainakin taitaa olla nyt hiukan jäähyllä.

Posti toi pakettikortin. Tein vkl:na tilauksen tinttamarelliin. Tosin odotin pakettia vasta ensi viikoksi, kun toi posti on myöhässä nyt aika paljon lakon vuoksi. Yllätykseksi paketti on nyt jo täällä. Tosin en tiä pystynkö tänään hakee sitä, vai meneekä se huomiseen, että postista saan. Se riippuu, uskallanko lähtee aamun olon takii.