tossut, vaikka ei uskoisi. LIDLin lankaa, ohutta sukkalankaa. Kaameaa neulota, kun tuntui ettei työ lopu ikinä. Nä on ihan aikusten kokoiset ja hyvät jalassa. Taidan tehä ens vuonna lisää, kun enää en ehi tänä vuonna kai tekee.

Vaikka nämä on nyt vasta näytillä, nä menee sukkasatoon ja on siel jo esitetty

Käykö täällä ketään, ketä voisi hieman jelppiä???

Asia num. 1. Onko jollakin tiedossa, missä saisi n. 140 cm lasten caprien kaavat? Siis tiedän kirjastoissa olevia lehtiä, mut ajattelin, tietäisikö joku suoraa mikä lehti ja numero?

TOinen asia... Onko jollakin joku hyvä sivusto netissä, missä olisi vehnättömiä ja maidottomia leivontaohjeita??? Ite etin niitä koko ajan, mutta jos jollakin olisi.

Nyt kun oon hieman kipeenä, nämä lupamani paita ym ovat hieman jäljessä. En jaksa kuvata enkä kuvia siirrellä. Koneellakin teen vaan pakolliset pitkillä tauoilla. Mut kyl tämä tässä menee. Tarvii yrittää laittaa äitin mukaan tässä neitin SLAY paketti. Sillä en varmaan kamalasti ulos ole tällä viikolla menossa. Tänään ois tarkoitus mennä yksille kutsuille, mutta kerroin että oon kipee ja katon jaksanko mennä sinne istuu.

Lapaskuu on lähtenyt käyntiin täälläkin. Lapasia tulee, tosin ilman peukaloita :). Kyl niihin peukutkin tulee. Onneksi lapsien lapasiin saa noita hieman isompia jämä lankoja käytettyä ja näin ollen luovuutta käytettynä on hienon näköisiä sitten.

Tilkkuja olen myös virkannut. Tyttö on niitä kasanutkin jo. Isän päivä lähestyy ja jos isälle tekisi pienen peiton tilkuista, jalkoihin ulottuvan vaan... Katotaan...