TUULA jo kyselikin, miten pesukukan teko onnistui. EIlen sain puikoilta sen. Ja kasasin sellai, etten yhdistänyt vielä ja ihan hieno siitä tuli. Iso ja tuuhea. Tarkoitus olisi tänää se koota ja päätellä, kun ei viitsinyt enää puolen yön aikaa pimeessä alkaa päättelee. Vois ihan hyvin tehä enemmänkin niitä.

Eilen tuli puikoilta myös paksummat lapasetkin. Nekin tarvis päätellä.

Puikoille sitten meni huivi. Olen netissä nähnyt tälläisen ja ajattelin kokeilla tehä oikeen ohuesta virkkauslangasta neitille. Tosin hieman epäilen että teen ihan erinlaisen mitä ohjeessa, koska olen kattonut vaan kuvat. Mut haitaanneko toi?

Uudessa TAIKA lehdessä oli kierrätettävä kirjan ohje. Pitäis alkaa niitäkin tehtailee niitäkin. Saaisi sitten tyttö antaa koulukavereille synttärilahjaksi.

Neiti on ollut verikokeissa TAAS tänään. Eilen lekuri soitti ja sanoi että alku kuusta olevat allergiatestit on puhtaat. Juhannuksena multa jäi antamatta 2 aamua hänelle sitä nenäsumutetta ja alkoi toisen aamun jälkeen yskii ja juomaan. Eilen enemmän ajatteltuani, miettisin, onko hänellä ehkä kurkussa jotain sitten. Pitääkin googlettaa nielurisoista.

TÄnään on kotipäivä. En uskalla lähteä mihinkään. Aamulla katoin vp ja oli ekana suht hyvä ( yläpaine 103) Sit n. 5 min jälkeen oli laskenut muistaakseni 86/47 verenpaine. Päätä jomottaa ja muutenkin väsyttää. Piti mennä pyörä hakee siskolta, mut en uskalla mennä kävellen siskon luokse (1.5km) ja takas pyörällä, jos ilmakin on +25 tai yli.

Tänään ois tarkoitus paistaa loput lettutaikinasta, jonka tein eilen vielä klo 21 aikoihin. Teki mieli tehä jotain makiaa ja hyvää. Paistoin pari isoa lettua, jotka epäonnistui ja loput laitoin jääkaappiin, siis taikinan.