Menin tekee 2 eri muffinitaikinaa ja niistä muffineja. Tarkoitus oli käyttää kokonaan jääkaapissa majaileva hillopurkki, jonka päiväys on huomenna. Sainkin sen tyhjäksi. Harmi vaan, kun kamera on äitilläni, joten en saa tällä kertaa näytille tekemisiäni, mutta ainakin toisen taikinan muffinit on NIIN HYVII, että tulen kohta puolin tekemään lisääkin niitä, joten sitten laitan kuvaa ja ohjettakin. Se kiva puoli noissa muffineissa on, että ne on vehnättömiä, maidottomia ja munattomia. Nyt kun ajattelen, myös perunattomia, jos soseen valitsee sellaiseksi ja kattoo leivinjauheen että on perunaton. Jee, taas yks hyvä ohje siskoa ajatellen. 

Täällä viikonloppu on mennyt jotenkuten. Ite olen oireillut mahani kanssa ja ruoka ei tunnu maistuvan. Siitä syystä sitten vp on matala ja jaksaminen on kortilla. TYttö tosiaan (onneks) pärjää aika hyvin. Perjantaina hän oli kaverinsa kanssa ja eilen kävi syömässä taatalla ja muuten oli kotona. Tänään kävi taas syömässä taatalla ja on sen jälkeen ollu ulkona, vaikka hiukan sataakin. 

Mun pitäisi aamulla lähtee hammaslääkäriin, mutta ahdistun pelkästä ajatuksesta tällä hetkellä. Muutenkin pelot on pinnalla ja hermostuneisuus ym. Taidan taas peruuttaa ajan. Näin ollen tyttökin saa aamulla nukkua ihan rauhassa.