kutsukorttien lasten kortit on kuvat leikattu, taustapaperit leikattu, eli kokoaminen viel.

AIkuisen kortit on nauhat laitettu paikoilleen ja kukat tarvii liimata viel.

Lorukortit eilen laitoin lorut, ja "paneloisin". Vielä tarvii leikata hieman siistimmäksi.

Lorupussi tarvii alkaa tänään tässä tekee. Pääsin alkaa neulomaan langasta sen. Tulee hieman omalainen ja voi sitten siihen laittaa jonkun kankaan kuvion tai jotain.

Iida nauttii ulkoilusta, vaikka nuhanen onkin. Toi allergia kai. Parisen vuotta olen epäilyt astmaa, joka meidän perhees on monella, mutta lääkäri on toista mieltä. EIlen neiti oloi jo 19.30 melkein taju kankaalla. Täytyy seurata mitä tämä kevät tuo tullessaan.

Oma maha päätti taas mennä sekaisin. Kyselin äitiltä mitä hänen ruuassa oli. Onneksi äiti ei enää ota hernettä niin kovasti nenään, kun menen kyselee. Hän tietää että menen aika heikkoon kuntoon, jos saan laktoosia. Nyt sitten katotaan koska maha menee paremmaksi. Ja sitä että onko iida tai äiti kipeenä sitten kohta. Mä en ole mitään kulkutautia tuonut, kun en ole varmaan viikkoon käynyt missään, tai nähnyt ketään.

Mut kaipa alan kattoo sitä lankaa siihen pussiin ja laittaa parvekkeen oven kiinni ja ottaa illaksi.

Nyt kun uuden hiiren sain, ni jätin kameran alakertaan, hyvä mä taas. Sielä on vaan Iida hieman ahertanut ja on kiva ottaa äitin takapihalta kuvia, miten jotkut kukat nostavat vartta mullasta.