Ekana, sinä (en muista nimeäsi) joka kommentoisit niitä liila-oranssi sukkiani. Ne sukat oli tehty kauan ennen kun osasin tehä kunnollista kantapäätä. Mähän oppisin loka-marraskussa tekee tiimalasikantapään. Ja vaikka tein sitä ennen sellaisia kantapäitä, niin on ne kulutusta hyvin kestänyt, eikä edelleenkään ole tyttären kantapäissä reikää näkynyt, vaikka toista talvea on jo sukat jalassa ollu.

Ja sit vielä niistä sukista. se liila lanka on puuvillaa ilmeisesti ja purettua. Joten ehkä sekin tekee siitä epäselvän näköistä.

Mut ihan sama. Kiva saada joskus muutakin palautetta kun positiivista.

Meillä on tällä hetkellä taatan, Benin, tytön ja mä puoliksi leffahetki. DVD:nä pyörii Marmaduke.

Tänään sain tuntee sen, miksi kannattaisi salata osoite ja puhelinnumero. Mulle tuli yksi kirje. Päällä luki yhen miehen nimi ja sitten mun nimi alla. Sit oli mun osoite. Kirje sisälsi SAVOn sairaanhoitopiirin yli 300 euron laskun. Äitini sitten selvitteli hieman asiaa ja sai tietää sen verran että kyseinen mieshenkilö oli sairaalasta lähtiessä ilmoittanut että lähtee tänne paikkakunnalle ja sanonut mun nimen. TÄ henkilökunta oli sit alkanut mun nimisiä henkilöitä ettii ja sit löytänyt ja laittanut laskun tulee. No Ensi viikolla teemme tästä poliisiasian, sillä lasku on perintäkelpoinen ja meidän suvussa ei ole ketään sen nimistä ihmistä. En halua että mun nimeä käytetään ja jne.

Mut nyt elokuvan pariin...