Ja mä olen niin väsynyt. EN jaksaisi tässäkään kirjoitella, mut ajattelin tulla kertoo, että hengissä olen vielä toistaiseksi. TOdella päivät koettelee mua suurella kädellä ja mitä enemmän päiviä tulee mittariin, sitä enemmän tulee esiin, että en todellakaan kauhian hyvässä työkunnossa ole.

Miten voinkaan olla näin väsy, ku en ollu siellä ku 3 h. Tein yhen 3h:n psygan testit ja lähin. Huomenna onkin sitten klo 11-16. Sisällöltään tavoitekeskustelu ja urasuunnittelua. Noiden välissä on 2½ tuntia paussia, joten kaipa sitten menen kattoo mitä se fysio tahtoo kertoa.

Tänään kävin kelassa viemässä VIHDOIN ne asumistuki paperit. Samalla kävin neitille ostaa sen Prinsessa ja sammakko dvd:n. Emme päässeet sitä kattoo elokuviin, joten nyt on sen dvd sitten.

Kävin myös lähi kirjastossa lainelemassa hieman käsityö ja askartelukirjoja. Samalla otin muutamia allergia ruokakirjoja. Kiva niitä oli kantaa, kun muutenkin selkä oli kipee.

Mut eipä tässä tämän ihmeempää. Kaipa laitan sohvalle itteni pötkölleen ja alan kerätä voimia huomiseen. Ei jaksa edes kudinta ottaa käteen...