paperia

kontaktimuovia

ääriviivatarroja

3d kuva

uusio paperia

paljetteja

silkkipaperia

 

yritän hoitaa asioita, vointini mukaan. TÄmä mahaongelma sen kun jatkuu. On välipäiviä ja sitten on semmoisia päiviä, kun saa kaksin kerroin olla ja pelkää kivun vuoksi tajunnan menevän. Niin kun tänään, taas. Lähtis ees paino alaspäin näiden vuoksi, mut ei niin ei. Nyt tosiaan voi unohtaa sen mahataudin, koska nämä kipukohtaukset ovat olleet su-to ja nyt. EN ole yhdistänyt muun kun to ja eilen hilloleivät, joita olen alkanut syömään. Nyt sit lopetan niiden syömisen. Mikään muu yhdistävä tekijä ei ole. 

Ehkä mun kannattaa alkaa lopettaa syöminen kokonaan, niin ei ala kramppaa mikään sisuskalu, eikä tarvis päivystää ja pelätä jos "kohtaus" sattuu just iskee vaikka bussis tai kaupungil. 

Mieliala tässä laskee enemmän kun lehmän häntä. Muutenkin fiilikset ovat huonot, ni mitä sit jos tähän sekoitetaan tämä viel. EI elämä. 

Pihalla yks poika pahoinpitelee tyttöäni. Kuulemma muitakin, ettei vaan mun lastani. TYttöni ei ehkä voi mennä pihalle yksin leikkii, vaan valvonnan alaisena. TÄstä pojasta on tehty ilmoitus hänen isälle ja mummolle, mut eivät näköjään saa sitä aisoihin. Mietin jos kohta menen isännöitsijätä kysyy, mitä tehä asian kanssa. Onneks tytön isovanhemmat asuu lähellä ja näin ollen tyttö voi turvallisesti leikkiä siellä pihalla, ilman aikuisen valvontaa. 

Mut kaipa mä laitan pillit pussiin ja juon kaakaon ja alan kattoo tallennuksella olevia ohjelmia. Siellä on monta kymmentä tuntia ohjelmia ja elokuvia, joten päivä kuluu sopivasti hyvin sohvalla ja kutimet kädessä. Nyt on vaan niin ohutta lankaa menössä (3mm puikot) että tuntuu ettei työ etene yhtikäs mitenkään. Otetaan seuraavaksi hiukan paksumpaa lankaa, niin työntekokin etenee...

 

Mukavaa loppu päivää