Mitä ihmettä tälle koneelle on tapahtunut?, kun tekstit ovat ihan hevosen kokoisia. Vai onko mun silmät tullu pullon pohjiksi?

No Iidalle on paketti saapunut tänään, en sitten tiä, onko uusi vai vanha. Häntä harmittaa, kun ei saa avata vielä. Koululäksyt on tehtävä ensin ja sitten on paketti vasta.

Sain mäkin pienen lähetyksen, jollei KELAn lappua oteta huomioon. Kikka Lähetti ANNA HYVÄÄ KIERTÄÄ lähetyksen mulle. Mun lähetys juttuihin voi osallistua tästä , on niin paljon osallistujia (ei yhtään), joten en tiä paljonko viel mahtuu joukkoon. Jos mä nyt otan 3 ensimmäistä onnekasta,  ekana.

Iidalla on tänään hieman huono päivä vaihteeksi. Heti kotiin tullessa, alkaa herhoilee ja itkee. Koulussa luistellessa on ollu huono jää, se harmitti. SIt hän oli ottanut luistimet mukaan kotiin ja sekin pännis mieltä. Sit oli sukat kastunut ja sekin harmitti, mut kekseliäisyydellä hän vaihtoi luistelusukat märkien tilalle. Läksyjä on kuulemma liikaa ja vielä kun yksi tehtävä on niin vaikea ettei taata eikä äitikään tajua sitä. No kaipa se tässä alkaa mennä pikku hiljaa.

Lisään tänne Kikan paketin ja ton SLAY paketin myöhemmin tänään vielä.