Tällä hetkellä mulla taitaa asiat olla taas hieman huonosti. Lääkekokeilu menikin hieman penkin alle :( mut se ei ollukaan mikään yllätys.

Voimani ja kuntoni on aika minimaalliset. Voi olla että tännekin tulee taukoja, jolloin ei ole mitään näytettävää, jollen jaksa mitään tehä tai laittaa tänne näytille.

Yritän kovasti kaikkea tehä, mut olotila säätelee vointiani.

Maanantaina alkaa keittiön remppa ja se laittaa mut kattoo mitä voin tehä ja mitä en. Lähenkö/kykenenkö lähtee evakkoon täältä päivisin ja minne.

Äiti tilasi Novitalta 4 kiloo lankaa, joten sen tietää että sukkia ja lapasia tulee ainakin jonkun verta tehtyy.

Ite tilasin kauan haluamani lihamyllyn ja alan uuden keittiön kanssa sitten valmistamaan ite jauhelihat.

Uusi keittiö tuo samalla enemmän gluteenitonta ruokaa ja leivonnaisia, Olette varmaan jo huomanneet että osa on jo gluteenitonta. Silti voi välillä olla ihan normi ruokaakin (tytön). Leivonnaisia kokoan kirjaston keittokirjoista ja netistä ja kokeilen. Netissä siskoni ja yks kamu ainakin on kiinnostuneet.

Että tällä mennään ja katotaan miten tässä elämässä mennään. TOivon ainakin että jostain saatais selvyys tähän olotilaani ja näin saisin alkaa nauttii enemmän elämääni. Näkisin kevään ensi kukkia ja nurmikon kasvavan. Saisin viettää erinlaisia iltoja ja päiviä tytön kaa. Saisin haistaa kevään ilman. Pääsisin uimaan tytön kanssa kesällä ja muutenkin retkeilemään luontoon. Mutta tällä hetkellä noikin on vaan haaveita. PElkkä ulos menokin on tällä hetkellä aika haastavaa... :(