lasten sukat taas

alaosa 7 veljestä kai, jotain jämäjuttuja ja yläosa akryylia.

 

Sain eilen sen paidan valmiiksi. En ole uskaltanut kokeilla päälleni. Langat on päättelemättä. Jos pystyisin saamaan jonkinlaisen kuvan nyt vkl:n aikana siitä, ni laitan tänne. Kurssilla kehutaan aikaan saannoksiani, 4 nallea, neulatyyny ja tämä paita. Mietin nyt sitten mitä tekisin seuraavaksi, olisiko leggissit vuorossa. Kaavoissa näin yhen kurssilaisen kanssa, että ne ovat sittenkin caprien kaavat, joten joudun hieman muokkailee niitäkin sitten, mut jos saan sopivat leggarit, niin vois kesäksi tehä caprit sitten samalla.Nyt tiedän miten ompelukoneella saan trikoota ommeltua. Jännittää se paita todella... värit ovat aika hienot ja pidän siitä toisesta kankaasta. Mitähän siitä loppu kankaasta sitten tekis? ei enää voi tehä paitaa. Liian vähän. Miettisin pipoa, mit ketä sitäkin pitäisi sitten? pantaa voisi tehä, mut ei niitäkään viitti ihan tolkuttomasti tehä. Ehotuksia????

Mulla alkaa 3-4 päivä kun olen ruokavaliosta ottanut kaiken vehnän pois. Maha/suolistokivut alkoivat olee liian suuret. Hieman toi on rauhottunut, mut ei kokonaan. Syömisen vaikeus häiritsee enemmän. Olen umpikujassa. Alku viikolla kirjoitin että menen lääkäriin, mutta se oli ihan turhaan. En mennyt näiden kipujen takii, va rintakipujen. Nyt vaan mietin, voiko lihaskipu tulla kun salama kirkkaalta taivaalta ja olla sellainen että vaikka kuinka kohtaa painais, niin ei satu??? Ja voiko se lakatakin kun salama kirkkaalta taivaalta??? Ja voiko sitten lihaskipu tehä ns. voimakkaita sähköiskuja muutamia kertoja päivässä??? Mutta minkä mä sille teen, jos lääkäri kattoo vuoden takaisia testejä eikä teen tuon taivaallista mitään. Kattoo ikää ja päättää että kuulun enemmän psygiatrille, kun heille.

Jos joku ihmettelee, miksi tälläisiä tänne kirjoitan, Ihan muistiinpanoksi ja siksi myös, joku tosiaan voi/ ja pystyy joskus auttaa mua kysymyksissä. Äiti tietää että pidän tätä sivustoa ja tyttö tietää. Oikeastaan en tiä ees miksi kirjoitan näitä. Ei mulla ole ketäänkenelle voisin soittaa ja kysyy tai kenelle voisin kertoa peloistani ja kysymyksistäni, kun ei kerta lääkärikään välitä tai kuuntele.

Mut nyt on viellä tunti aikaa olla ennen kun neiti koulusta tulee. Sitten illalla hän lähteekin leirille. Taitaa olla eka kerta, kun hän pääsee johonkin ilman tukiverkostoa ja ihan yöksi. Kuulemma hän saa yhen toisen tytön kanssa olla keskenään samassa huoneessa, saa nähä mitä siitäkin sitten tulee...