äiti tahtoi itelleen, kännykälle "kodin". 

Virkkasin sitten tälläisen sille.

Sanoin että nyt on oikee Bling- blingiä 

 

...

Kiitoksia Tuula ja Pirjo. 

Tuula en tosiaan ryyppää. viimeksi join 3 siideriä kesällä synttäreiden kunniaksi ja sitä ennen join 1-2 aikana pari siideriä. 

Pirjo. Ei ne suostu tutkii mua lääkärissä. Epäilen itsekkin todella että mulla on suolistossa jotain vikaa. Silloin kun sain ekan sappikohtauksen ja menin päivystykseen. Kommentoisin lääkärille vaan mahani tilasta. Hän sanoi heti että olisi tulehdus siellä. Mutta ei hän voinut sille mitään tehä. 

 

Tänään on sit näköjään kivut hiukan hellittäneet. Eilen tosiaan oli pelottavaa mennä nukkuu. TÄnään on lämpöäkin ollut 37, o. Hiukan tossa oli kylmä, mutta sekin onneksi helpotti. 

Aloitin eilen tekee tytölle kaulahuivii puuvilla langasta. En vaan jaksa montaa kerrosta sitäkään tehä. Enemmän mitä jaksan, on vaan maata rauhassa. Nestettä tarvii jua, että hiukan tietää tästä maailmasta. Kai tämä tässä menee. 

Huomenna on kirpparikin tossa lähellä nuorisotalolla. Ehkä pyydän äitiä mennä ekana kattoo, onko siel mitään ja jos on, ni sit soittaa mulle. Yritän saada itteni kondikseen, että pääsen torstaina kurssille. Jos huomenna olo on tämmöinen, on taas soitettava sinne tk lääkärille ja kysyttävä mikä hitto tä on ja kuinka kauan mun tarvii kestää. Voiko tosiaan maitohappolääkkeet tehä kipua??? Tuttu ehotti sitä.