Iida askarteli kortteja, omaan käyttöön. TOi kukka kortti on sellainen, jossa hieman apua tarvittiin. Pitää varmaan "varastaa" idea itelleni.

Koska akuutti villasukka, tai mikä sukka sitten onkin, pula iski täss talvella neitiin, niin löysin jostain kummasta paperipinoista kivan sukan ohjeen. Mähän INHOAN kantapäätä, kun ei sitä ketään ole mulle kunnolla opettanutkaan. Vkl:na sain yhet tehtyä niin että toinen parista on valmis ja meni kokeiluun  (pituus ym. onko hyvä). No se jäi sille tielle ja näin ollen en voinut vielä toista paria tehä.

Eilen sitten kaivoin neitin ja mun värjäämää lankaa vuodevaatelaatikosta ja aloin tehä toisia pareja sukkia. Eipähän neitin jalkoja palele (toivon ainakin) sitten, kun saan sukat siihen asti valmiiksi.

Tossa pyörittelin mohar lankaakin ja miettisin millaista huivia siitä tekis. Sit' on muutamia keriä mulla. Tällä hetkellä se tyssähti siihen, et kaikki paksummat puikot ovat jossain tuntemattomassa paikassa. Niitä sitten vaan metsästämään ja miettimään huivin mallia.