Kameran laturi on löytynyt ja olen keräillyt töitä pikku hiljaa kuvattavaksi ja tulen sitten tänne niitä näyttelee, kun jaksan. Olen vaan aika isojen kipujen vallassa. Hitto kun tietäisi mitä ja mistä noikin kivut johtuvat, vai onko se va korvien välissä.

Olen myös yrittänyt omalle koneelle asentaa monitoimilaitetta, että saisin tulostaa ohjeita ym. Mutta äiti on hukannut asennus cd:n. Toi hökötys on vanhempien vanha. Kumpa se äippä nyt löytäis tänään sen cd:n ni pääsis jotain tulostaa.

EIlen päätin alkaa kokeilee tekee pesukukkaa. Siis sellaista kun kaupasta saa. Ajattelin kokeilla neuloa sellaista. Mitähän siitäkin sitten tulee. Sen näkee sitten, kun joskus saan sen valmiiksi. EIlen meni puikoille myös paksummat lapaset. Tein eilen myös muutamia kukkia ja huomasin että osista kukista tulee kivoja perhosiakin sitten.

Tyttö on nyt 3 aamua syönyt puuroa. Pitäis mennä kaupasta ostaa lisää hiutaleitakin. Muutenkin kauppaan tarvis jaksaa mennä, mut... Olen vaan niin väsynyt ja voimaton vaihteeksi.

Mut ok, lopetan tämän marinan ja alan vaikka kutoo sitten ja kattoo latauslistaa The Voicelta...