Kokeilussa tällä kertaa Farinan .täysjyväleipäseos

 

En uskaltanut ostaa kun yhen paketin, ihan kokeilumielessä. 

Tein ihan pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisäsin joukkoon hiukan kuminaa myös. 

leipävuokana käytin foliovuokaa. 

LEivästä tuli hyvää ja aijon tosiaan mennä sinne Cittariin ja ostaa lisää. 

 

.......

Tein todella pitkästä aikaa paistinperunoita ja voi vitsi ku ne oli hyvii. Ite tykkään semmoisissa, joissa on ainakin yksi puoli rapeen kullanruskee. Ja perunan palat tarvii olla mahollisimman pieniä :P Pitääkin pyytää äitiä kiikuttaa useammin mulle keitettyy pottuu, ni saan paistinpottuu tehä itelleni...

Pääsiäinenkin oli ja meni, mun pääsiäiseen kuului siivous ja mikä jatkuu ihan pääsiäisen jälkeenkin. Teen 2 huoneen täys huonekalujen siirtelyn. Olohuoneesta lähti kuntopyörä ja iso senkki makkariin ja sitten mun askartelupöytä (ex- ruokapöytä) tuli olkkaan sitten. Koska en hirveästi askartele, niin otin sen pöydän käyttöön. Voinhan mä sitä olohuoneessakin askarteluun käyttää. Sain jo pakastimen siirrettyy, joten viel olis yks lipasto ja pöydän kasaaminen edessä. Ja tämän kaiken teen ihan yksin. Hieman haastetta se vaatii, mut tähän asti asiat on menny ihan hyvin. 

Neitin pääsiäinen kului uhmitellen ja kiukutellen. Ulkona pitäisi yötä päivää saada olla, eikä millään malttais syä tai nukkuu välillä. No täällä on ollu hienoja päiviä ja lämpimiä. Mutta toi ruoka ja nukkumien on kamalaa, kun joutuu tekee, että jaksaa sitten taas enemmän olla ulkona. Mutta ton ikäiset lapset alkaa siirtyy uhmasta murrosikään ja näin ollen yritetään kaikkien rajoja. 

Herra koiruli, Beni, päätti näyttää taas miten hän osaa. Laitoimme tytön pienen repun sen selkään ja poika mennä touhotti reppu selässä ku ei siel olis mitään :)