Vähiin käy ajastetut näytteillä olevat työt. Joten tänne voi tulla ensi kuussa katokja. Vaikka koko ajan teen käsitöitä, niin en saa niitä joka päiväksi näytille.

Sen verran leipomuksista... Ajatus olisi ihan normi omppupiirakka tehä, heti ku äiti toisi sitä vehnäjauhoo mulle. En sit tiä kehitänkö kaurahiutaleita sinne viel joukkoon. Tarvii kattoo sopivaa ohjetta netistä tai omista kätköistä.

Itelle pitäisi allergista makiaa pakkaseen alkaa väsätä. Jauhot on jo hommattu. Ohjetta tarvii viel kattoo ja miettii.

Leipääkin tarvis väsätä itelle pakkaseen. ALkaa toi näkkileipä alkaa maistuu aika puulta, tosin kyl se tossa menee, kun iltasella syö sitä kun pikkuleipää. Mut hirveen kallista se on ja menee se paketillinen hirveen nopiaan.

Tänään ajattelin kokeilla tehä jotain sellaista syötävää, jos vaikka tännekin eksyisi näytille. En ole viittinyt alkaa kuvata ruokalautasiani, kun ne on koostunut aika pitkälti vaan jauhelihakeitoista ym, mitä täällä jo on ollu. Nyt ostin broilerin jauhelihaa 3 pientä pakettia (oli alessa) yhen jätin jääkaappiin illaksi ja pari laitoin pakasteeseen. Niistä tarvii kehittää syötävää. En siis o koskaan broileria jauhelihana syöny. yritin tehä ite sellaista ja paistoin ja jne. Mut en muuten.

Lihamyllyni oli taas viikon vaihtees kovassa käytössä, kun palapaistin lihat meni jauhelihaksi. 1,6 kg jauhelihaa sain paistettuu ja pakastettuu. Kiinnostaisi kokeilla tolla myllyl tehä pikkukeipiä, kun sillä kuulemma pystyy.

PAstakoneella tekisi mieli joku kerta kokeilla tehä täytetyi pastoi. En nyt muista oliko se ravioleita. Olen löytänyt jostain jo itelle sopivan pastaohjeen, ja tekis mieli sitä kokeilla. Mut kanttia vielä ei ole ollu.

Ja mitä minä... Sain mahasuojalääkkeestä toden näköisesti allergiareaktion (tai ainakin sen lopetettua kutina loppui ja ihme tärinä kohtaukset). Ensi viikolla lääkäri soittaa taas vaihteeksi ja katotaan, aloitetaanko TAAS uutta lääkettä. En käsitä, miksei ne ala uskoo että mussa on joku vialla. Tutu lääkkeet alkaa ajan mittaa reagoida tai sit muutenkin saan heti vuorokaudessa oireita niistä.

Isän lääkäri soitti eilen. Isän kalkkiarvot ei ole noussu vieläkään, vielä alakantissa. SIt on joku toinenkin arvo mikä on alakantissa. No isälle ton purnukan jälkeen (kalkki) laitetaan vahvempaa kehiin, jos sitten alkais arvoissakin näkyy jotain.

Isä on myös kaatuillu eilen. Tosin äiti sano että oli ihan sellainen paikka, että ei isä ollu ainut joka maasta ittensä löysi. Oli auraaja jättänyt kävelyreitin peilikirkkaaksi.

Siel alkais telkkarista MM hiihotkin tänään. Kyl mä ainakin aijon seurata niitä, vaikka vissiin suomalaisista ei kamalasti o mitali-ihmisiksi. Mut tuleepahan telkust sit muuta ku tv-shoppia.

Mut Mennään tällä. Kyl mä täällä poikkeen ja ISO KIITOS teille ketkä on jaksanut/vaivautunut kommentoimaan mulle. On TODELLA ihanaa lukea niitä. Mitä tossa katoin, tais olla pari ihan uuttakin blogi tuttavuutta. Tarviikin käydä heillä kattelemassa enemmän. Kävin jo pikapika kääntymässä heillä, mut tarvii mennä oikein kunnolla kattoo mitä uutta juttuja voisin keksiä ja kehitellä :) EN mä teitä vanhojakaan tuttavuuksia ole unohtanut.