lasten kokoiset

 

VKL:na menin tilaamaan neitille joululahjankin. Olen päättänyt että yksi isompi, hieman kalliimpi riittää hänelle. TÄnä vuonna hommasin PET SHOP juttuja. Tilasin netistä sen. Samalla huomasin että oli housujakin halvalla ja tilasin itelle taas niitäkin.

Mulla on taas rintatuntemukset palautuneet ja hieman kivut myös. SOitin aamulla TKS:ään ja neiti Aika päätti tehä oman DG että kipu johtuu paniikkihäiriöstä tai närästyksestä. Onneksi sain huomiseksi ajan sitten. Mitä hemmetin paniikkia mä tarviin täällä kotona? jos koko ajan nytkin on tuntemuksia, niin että vasen puoli on erinlainen kun oikee. Yks ilta piti tutulle soittaa, kun aloin kipua pelkää liikaa. Mutta kun sain jollekin sen kertoo, niin tiesin etten tyhmä ole. Pelko on saada sama mikä isällä, Mut en ole viel tehnyt mitään DG itelleni. mutta jos tossa rinnas on jotain häikkää, ni se selittää sitten tämän väsymyksen, voimattomuuden, sykkeen ja vp kai. Tietenkin katoin sykkeen kun noita kipuja on, jos olis vaikka rytmihäiriö jne, mutta syke oli n. 57-63 koko ajan, vaikka nousin sohvalta ja kävelin kotona. Pistää hieman miettimään sekin. Mut tosin kesällä sain alkoholin vaikutuksesta sykkeen 70-80 ja olinkin sit 1½ vrk:ta ihan koomassa kun en kyennyt mihinkään kun otti niin päähän ym.  Sen jälkeen en ole uskaltanut koskee alkoholiin. 

Uusi vuosikin tulee, ja saa nähä onko sekin selvä taas, niin kun viime uusi vuosi. Viime vuonna piti olla, kun oli sitä sappi ongelmaa. 

Hitto, kun taas tuntemukset alkoi siirtyy pieneen vihlontaan ja kipuun, ihan tissin alta rintalastan alta, enemmän ehkä sivummalta. Mut olen äitillekin sanonut ja muille, että en vielä huolestu tälläisestä, va jos oikee iso tulee, ni sit mennään ja kovin. Tosin jos kävelin sellaisella jalalla jossa nivelsiteet oli niin lopussa, ja melkein murtuneella polvella, niin en tiä sitten kuinka iso kipu tossa todellisuudessa on. Mulla on kivunsietokyky noussut aika paljon, kun joka puolella kroppaa on kipuja aina välillä. 

Ni ja neiti on saanut SLAY paketin. 

Ja sitten täällä taloyhtiössä sitten kin alkaa keittiöremppa. Hieman jo viime viikolla ajattelin, mahtaako sitä tulla, kun ei ristin sieluakaan sen eteen näy. Nyt on kontti ulkona. Äijät kantoivat pieniä laatikoita /kaakeleita. Varasto pursuu muutakin tavaraa. MEille ne tulee vasta viimeiseksi, ensi vuonna. Mutta hyvä että sitten osaavatkin sit jo hommansa. Tyttö joutuu nyt hieman enemmän olee muualla, kun meitin pihalla ja sitten kun ne tulee meille, tyttö on evakossa. Voi olla että mäkin olen sitten, jos kamalasti pölyy tulee ym. Mut mikä hätä mulla on, kone kainaloon ja vaikka käytävään sitten aikaa viettää :)

Mut nyt jatkan päivää, tuvalle tarvis suunnata illaksi ja sitten vois jotain ajatella tämän kämpän suhteen tehä...