• pikkuporkkanoita
  • kasvissuikaleita
  • riisinuudeleita
  • kasvisliemikuutio

Benille kuuluu huonoa ja se on saanut mut hoitajan rooliin ja miettimään mitä tehä. La-Su yöllä tai illalla oli tapahtunut jotain ja vanhempien lattialla oli löytynyt verta aika paljon (?). Eilen isä tuli sit koiran kanssa meille, että jos mä kattoisin onko sillä jalkaan tullu jotain vai mistä veri tulee.

Takapuolesta se tuli. Otin kertakäyttöhanskat käteen ja isä piti pojan päästä kiinni, ettei pääse mua puree. Veri ei tuntunut tulevan peräaukosta, vaan n. ½-1 cm sen alapuolelta. Muistelin että kesällä sillä oli ollut joku pieni paukara siinä, mutta kun emme tieneet koiran anatomiaa ja kun kyseltiin muutamilta ihmisiltä mikä mahtaa olla, niin jätimme asian siihen. Koska se ei vaivannut poikaa ollenkaan.

Eilen illalla kun putsailin sitä lämpimällä vedellä, pumpulitupolla. Tietenkin se sattui. Pitkät karvat oli liimautuneet siihen haavaan, enkä viitsinyt sit enempää vetää niitä pois. Tuli mieleen synnytyksen jälkeiset omat kivut, kun ei mun alakerran karvoja ajeltu eikä tehty mitään. Siinä ku verta tuli enemmän kun lääkäri määräs ja enkä päässy pesulle, ni jokainen voi miettii kuinka nannaa oli olla toista kymmentä tikkiä alapäässä ja pitkät veriset karvat kiinni haavassa ja tikeissä.

Isän kanssa sopisimme että hän tulee tänään ja taas katon miltä näyttää. Kuulemma verta ei ole näkynyt ainakaan isoja läikkiä. Poika on rauhallinen ja pystyy nukkuu.

Iidahan pelästyi eilen, kun Beni alkoi täristä. Mäkin pelästyin. Mutta sitten jonkin hetken päästä poju meni selälleen ja ojensi jalkansa, sanoin Iidalle, että pojan on hyvä olla. Isän kans aamulla puhuimme, että jos poju menee selälleen, niin silloin hänellä on hyvä olla ja kaikki on ok.

Jatkan tästä kattomista, mitä pojan haavalle teen... Joka päivä seuraan sitä läheltä ja vanhemmat hieman kauempaa. Tämä ei ole eka haava minkä joudun hoitaa. Silloin jokunen vuosi sitten kun yks koira pojua puri, niin hoidin senkin haavan.

Muuten täällä menee niin että neiti on kipeenä. Mulla unet vähissä keittiörempan vuoksi (joka ei meillä vielä olekaan) ja sen vuoksi että päässä pyörii miljoona eri asiaa. Huomenna on mun lääkäri ja katotaan miten yhen asian kanssa edetään. Saanko apua ja mitä apua. Sitten tarvii miettiä taas seuraavaa asiaa ja sitten seuraavaa ja seuraavaa jne.