Välillä paloja tälläkin tavoin.

Miksi sitä hurahtaa aina yhteen asiaan ja tekee sitä sitten enemmän ja vähemmän. Sitten hurahtaa seuraavaan ja jne. Viime yönä piti vielä alkaa tekee yksiä tossuja. Parsimaan kokoon en enää jaksanut, mut neulottu muuten on.

Neitin ihmeelliset allergia/atooppi paikat. Huomesin eilen vaan, kun häneltä tikkuja kädestä otin, että ala huulen alla, leualla on jotain. EN tiä onko niin pirun kuivaa tai mikä. Ihme paikka on alkaa kuivua kasvot. Sit oli toisessa kädessä aika iso alue punaista ihottumaa. TOivon vaan, ettei tästä ala sitten taas tämä kaamea kohtauksien kulku. Yskimistä ei vielä ole, onneksi. nuhaa on.

Itellä nuha taisi hieman palata. Olen kumminkin ollut ihan siedettävässä kunnossa. Olen jaksanut kaupassa käydä ja kirjastosta lainasin viikonlopuksi 4 dvd:tä ja yhen ison aku kirjan. Olen pidemmän aikaa lukenut iltaisin akua sängys, isällä on muutama taskari. Mutta halusin hieman isomman kirjan tällä kertaa.

Äiti kulemma menee kauppaan, pyysin hänen kattoo niitä novitan uusia lankoja, millaisia ne ovat. Jos alkaisi likalle tekee paksuja lapasia talveksi. Ajattelin myös äitiltä pölliä huopuvaa lankaa, jollen ite mee ostaa sitä jostain. Tekis likalle lapaset. En jaksa noita laksoja laittaa 3-4 kertaiseksi ja siitä tehä lapaset neidille. Olen jokusen langan jo sellai laittanus ja nyt en jaksa lapasia niistä neuloa. Päätin eilen neuloa ja aloittaa neuloo niistä langoista tossuja DROPis ohjeella.

Tein pitkästä aikaa nakkikeittoakin. Onneksi nykyään on niin helppoa tehä keittoa, kun ostaa valmiiksi kasvispakastepussin, nakkipaketin ja kun kaapissa on muutama vanha pottu. Ne kattilaan veen kanssa ja kypsiksi. Odotan tosiaan sitä pakastinta, että pääsen tekee pakastepusseihin erinlaisia keitto vaihtoehtoja ja lihapullia ym. SIt ei tarvitse miettiä milloin tekee mitäkin, va voi ottaa va pussin ja leittaa kiehuu tai lämpemään sen. Tein vanhassa paikassa näin ja oli tosi kivaa ja vaihtelua välillä syä kinkkukeittoa ja välillä makkara tai jauhelihakeittoa.

Olen yrittänyt ostaa jotain broiler fileepihvejä, mut välillä tuntuu etten osaa niistä kunnolla mitään valmistaa. TÄnäänkin äitin kaa katottiin kaupasta niitä. Äiti lupas kattoo kaupasta kyljyksiä, kun haluaisin kokeilla hakata ne littanaksi ja marinoida ennen kun paistan. Kokeilla saanko niistä sitten ihan ok makuisia. Luin vanhaa koulukirjaa siinä on kiva ohje talouskyljyksille.

Äiti oli hommannut ison pussin porkkanaa ja perunaa, joten semmoista kai täällä päässä ahkeraan tehään, silloin kun sitä on tarjolla. Mutta kun ei omista kun ison jääkaapin, niin on hirveän vaikeaa säilyttää mitään.

Tyttö haluaa huomenna kuulemma leipoa. Olisi omenia kaapissa, joita vois jotain väsätä ja pyytää isä sitten maistaa loppu illasta. Katsotaan sitä sitten...