MIksi lapsi kasvaa, on ihmeellinen kysymys. Se että TAAS joudun käymään tytön vaatekaapin läpi ja mittaamaan ja sovittaa, mikä menee ja mikä ei. Meillä kun ei enää auta koko laput, koska ne ei pidä paikkaa. Ei mun tyttö mikään jätti ole, mut hän ei ole mikään tikkukaan. Ihan sopiva siis.

Siitä asti kun tyttö sai alkunsa mahassani, on hän kasvanut. Mahassa meni kaksosten mukaan ja iso tyttö tuli mahastakin pois. Kasvu on sen kun jatkunut, jatkunut ja jatkunut.

Viime vuonna hän oli luokan pidempiä, mutta tänä vuonna hän on sentään siinä suht keskitasossa.  Serkku meni lyhyeksi jo kauan sitten, vaikka heillä on vuosi ikäeroa.

Onhan se kivaa että tyttö kasvaa, mut... ne vaatteiden monet kattomiset. Nyt lähtivät sitten 130 cm pois ihan surutta. Ne olis voinut lähtee jo aikaisemminkin. Joudumme käymään muutamia kertoja vuodessa vaatekaapin läpi.

Ehkä sama ongelma on muillakin, mut musta vaan voisi joskus olla ettei tarvi.

TOivon ettei hän kasva sängystä ulos. Pinnasängystä hän kasvo ennen aikoja ja vaunuista. TOivon vaan ettei tosta ihan normaali sängystä. Onneksi siihen on viel puol metrii aikaa.

Mutta mistä toi pituuskasvu on tullu. Tytön isä on hiukan yli 180 muistaakseni ja mä vaan 170 tienoilla. Siskoni on mua lyhyempi ja äitini. Mitä tytön isän sukua muistelen, ei hekään mitään kamalan jättejä ollu.

No jaa jään pohtii tätä yksinäni...