Mahtaakohan ripulointi olla vihdoin ja viimein taas rauhallinen. Tosin tiedän sen jatkuvan ehkä taas joku päivä. Olen uskaltanut syödäkin hiukan jotain ja eilen otin pakasteesta broiskun suikaleita täksi päiväksi ruuaksi. 

Tiistaina olin piikillä taas ja samalla puhuin lääkärin kanssa. Ei hänkään osaa selittää mikä tossa mahassa on. Ihmettelee vaan. TÄllä kertaa piikki teki ison mustelman käteeni. Pistokohtakin vuosi ihan sairaasti, jouduttiin vaihtaa laastarikin kesken kaiken. 

Olen mä käsitöitäkin täällä tehnyt. Hihatin on melkein valmis, tytölle tuli yhet kirkkaat sukat tehtyy loppuun. EN vaan ole jaksanut ottaa kuvia ja näin ollen en ole niitä tännekään saanut laitettuu. 

Tyttö vietti tiistaina synttäreitä. Lastenkutsut oli Hesellä ja eilen oli aikuisten kutsut. Aikuisten kutsuille leiposin kuivakakun (tiikerikakun) mikä oli vehnätön, perunaton ja maidoton. Se oli Farinan piirakkaseoksesta tehty. 

Jotenkin tekee mieli alkaa tekee muffineja, erinlaisia ja maistella miltä ne maistuu. Kokeilla erinlaisia ohjeita. Mutta tällä hetkellä se ei onnistu.