Nyt on 2 kertaa tekstit julkaistu 2 kertaan. Jollen heti aina sitä huomaa, niin poistan aina sen ylimääräisen. En tiä johtuuko se siitä sitten, että julkaisen fb:llä jotkut näistä samalla, vaiko sitten jostain muusta... Seuraillaan...

Tänään ois vointi ehkä jokseekin niin hyvä, että voisin jonkin verran jaksaa enemmän askarrella. Tekisi mieli jatkaa niitä lorukortteja ja eilen sain jo hahmoteltua niitä 30v kutsukortteja. Niihin tarvii vielä liimata kukat kiinni. Lorukortteihin lorut ja "laminointi". Lasten kutsuihin on kuvat leikattu jo, ne tarvii laittaa pohjalle vielä ja nekin on sit valmiit. HEI, mä edistyn .

Tosin kämppä ei tunnu tulevan siistiksi MILLÄÄN. Eilen tiskasin ja taas tänään tarvii tiskata. Aina ku keittiöstä haen syötävää, laitan jotain johonkin, oikeeseen paikkaan. Pyykkejä voisi laittaa taas kassillisen kaappiin, ni sitten ei olisi enää niitäkään murheena.

Voin siis ihan kunnolla sanoo, että kämppäni on TOSIAAN huonossa kunnossa. Et voi ees uskoa. Se ei ole kelvollinen näytiksi ollenkaan.

Pitäisikö tänään jotain syä? Vois ehkä ajatella sitten ottaa pakasteesta perunaporkkana sosekeittoa. Vanhoja ruokaohjeita katellessani, tuli mieleeni, miten ihmeessä koulussa tehtiin sitä yhtä uuni ruokaa, missä oli perunaviipaleita ja jotain lihaa. Onko se jotain merimiespataa, vai mitä? se oli musta ainakin hyvää ja muutenkin koulussa oli hyvää ruokaa.

Mut kaipa mä alan kömpiä kotio päin hieman siivoilee, otan vaikka pojankin ehkä mukaani, katsotaan...