Tollasen n. 34-36 kokoisen sukka.

Tiimalasi kantapää, ihan eka mulle.

 

En mä ihan hermoja täällä menetä ton silmäni kanssa. Kipu ei ole niin paha, mitä pelkäsin eilen ja yönkin sain ihme kumma nukuttua. Pimeessä on hyvä olla, mut valossa kipu tulee ja vuoto.

Näkö on edelleen sumee, en tiä palaako se enää normaaliksi. Toivon ainakin. Sen näkee kk päästä vissiin vasta. Päätä alkaa hieman jo sattua, onko sitten syy siinä että käytän vasempaa enemmän tai sitten lääkkeet tai jotku muu.

Eilen yritin taas neuloa täällä. Suuri suru oli, kun en päässy ompelukurssille eilen. Olin hommannut pakin ja välineet ja kankaat ym suunnitelmat jo valmiiksi, mutta en sitten päässykään. Yritetään ens to taas uudelleen.

Villasukkia yritän täällä kovasti tehä ja tossuja. Kuvaamatta on vielä ainakin yhet vauvan tossut, enkä sitten tiä paljonko niitä muutenkin olis. Lankoja kaivoin tuolta mun "kaupast" (3 isoa laatikkoa täynnä erinlaisia lankoja). En taho tehä yks värisiä, joten kaivoin monivärisi. Teen lapasia ja sukkia niistä ja ehkä tossujakin. Haluan vaikka sokeena (pakko pitää silmiä välillä kiinni) jotain sitten tehä.

Vielä ohje kädessä teen tälläistä tiimalasi kantapäätä, mut tämän sukan kantapää on eka ja toisen tein eilen. Virheitä tulee, kun en ymmärrä kaikkia ohjeen juttuja. Esim. lisäyksessä  *neulo sitten keskimmäiset silmukat normaalisti oikein ja niiden jälkeen vielä edelliellä krs:lla nostamasi s oikein ja sen jälkeen vielä 1s oikein* Tarkoittaako tämä että niin nurjalla kun oikeella puolella toimitaan näin?

Helppo tai mulle sopiva toi kantapään teko on. Joskus voisi kokeilla tehä varpaasta alkaen sukkaa, mut ei vielä.

Näin muuten viime yönnä hassua unta. Löysin kauhian ison kasan neulepuikkoja :)

Mut nyt taidan mennä pikku hiljaa paistaa aamupalaksi lettuja, katon kauanko jaksan paistaa ja loput sitten laitan kakuksi uuniin.