Otin ohjeen (pirkka?) 3 viljan sämpyläjauhopussista. Tosin lisäsin loppu kasvissosekeiton taikinan joukkoon.

Pitkästä aikaa tein sämpylöitä, ja ne onnistui. Niistä tuli aika isoja, kun ½ litran taikinasta sain tehtyä vaan 9, mut eipä tarvi heti ottaa toista. Sämpylöistä tuli myös ihmeen pyöreitä ja kauniita, vaikka itse sanonkin. Ajattelin tosiaan alkaa enemmänkin tekee näitä, kun kerran onnistuu...

Hieman ehkä hidastuu hetkeksi käsityötkin ja tarvii kattoo mitä tuolla kaapeissa ja pussukoissa on, jotain semmoisia mitä täällä ei ole näytetty. On niin pahasti tämä "Kirjoituskäsi" kipee. TÄytyy kattoo mitä tekee ja millai.

Matonen on kohta (jollei ole jo) 3 m pituinen ja alan päätellä sitä pikku hiljaa, varmaan tänään jo. Sisälmyksiä olen yrittänyt kovasti huhuilla toisilta niin livenä kun netissäkin fb:n kautta, mut aika hiljaista on ollut. TÄytyy mennä kattoo mikä kauppa myy sisuskaluja sitten. Tosin neitillä oli ideoita siihen asiaan... milloin ehotus oli että laitetaan mun langat sinne sisälle, tai vaatteita.

Joku päivä voin tänne laittaa uuden kuvan tytöstäkin. Hän oli siellä laivalla la-su. Hänestä oli otettu kaunis kuva, siis täytyy myöntää että oli kaunis. Voin tulla näyttää sen, tai sit laitan sen va fb:hen.

Tyttö vois taatan synttäri lahjankin tänään maalata, kun koulusta tulee.