VOIH suomi minkä teitte, kun RUotsin hävisitte. Ja minä menin sitten herämään sen takiako vaan?

Nyt on kotona loppunut sukkatehtailu. Iida kertoi eilen, että sukkia on kuulemma ihan tarpeeksi jo. Nyt sitten alkoi lapas tehtailu, kun miettisin viime syksyä ja sitä että sormikkaita ja lapasia ei ole paljonkaan ja kun ne on aika pitkälti yhet lapaset per päivä. Sanoin äitille kun menivät Skanssiin, et jos lankoja on jotain lapas/sukkalankoja, voi tuoda, Mut onhan mulla kototnakin. Tarvii va miettiä millä silmukkaluvulla sitä alkaa tehtailee. Tuntuu tulee kämmenosat hiukan liian isoksi. No kaipa se ajan kanssa sitten alkaa muotoituu ja eihän ne onneksi tarvi olla ku perinteiset, sillä ei niitä paljon tuolla ulkona näe, mitä käsissä on.  Jotain koristeita pitäis miettiä niihin kyllä ja sanoin äitillekin sen jo eilen. TÄytyy sitten miettiä, jos yrittäisi alkaa virkata jotain.

Kuvia sukista tulee heti, kun saan pääteltyä niitä. Varastossa on muutama huivikin näyttämättä, että kyllä niitä on aika paljon tehtynä täällä. Niin pieniä kun isojakin töitä.

Olen miettinyt myös jos aloittaisin laittaa puikoille hihattimen itelleni, mutta vielä en tiä millä langalla. Onko se vaalean ruskeeta vaiko mustaa. Tosin mulla ei ole ku noita LIDLin lankoja monta kerää samaa. Mut hyviä niistäkin tulee. Täytyy vielä paremmin miettiä asiaa.

Ja lopuksi vielä huivin loppulangasta väkerretty barbien hame. Tähän on ajatus vielä laittaa jonkinlainen vyö vyötärölle.

huono kuva, sori