HEI!

Voisiko joku kertoo tai ees tietääkö joku tai muistaako joku, kenen blogis olisi ommeltavan pipon ohje. Löysin joskus tässä sellaisen, mutta kun eilen aloin kattoo, en ollu tallentanut sivua muistiin. Se on sellainen ohje, missä ekana ommellaan putki ja se pää ommellaan pyöreäksi. Haluaisin vaan selvyyden että miten pystyn ompelee siististi pipon sen päänosan 4 ompeleella. Ottaa tostakin sit joku selvää...

Olisin iloinen, jos joku ymmärtäisi ja osaisi kertoa...

Muuten täällä mennään huonon olon vallitessa (mahaoireita) ja taistelua väsymystä vastaan. Joulufiilis on naapurissa, mutta ei meillä mitenkään tai mussa. Haluaisi vaan että kaikki humputus ym poistuisi. Lahjoja olen äitini avustuksella tehnyt ja laitellut. Äiti on koonnut töistäni paketteja toisille. Siskon, siskonpojan ja tytön paketti on paketoimatta ja antamatta. En jaksa ajatella.

Toiveissa olisi saada huono olo vaan pois, joka ilmeisesti johtuu vaan mahahappojen yli-innokkaasta menosta, ns närästyksestä. Koska vuosi tulee kohta leikkauksesta, niin ei ole yhtään ihme ettei sappi tykkää musta. Ja kun olen tässä koetellut sitä myös vuoden aikana todella paljon. Miksi en osaa olla ihminen?