Tänään tarvisi noita huiveja laittaa pingottamaan ja muutenkin kuvata noita töitä taas hieman. Lauantaina kamera lähtee hesan reissulle, joten se tarvii nyt täyttää ja tyhjentää.

Eilen kävin pitkästä aikaa hesellä. Ranskiksia ja limua juomassa. Mä en hampparia syö. En ole ikinä tykänny siitä. Hesellä oli jonoa ihan älyttömästi, mut eihän mulla kiire ollu.

Töissäkin oli töitä monen viikon tauon jälkeen. paplarit oli pakattu 4 kpl pussiin ja ne pussit oli pakattu 6 kpl /pussi. Ekana piti purkaa sisstisti eka pussi, sitä käytettiin vielä. Sitten jokaisesta paplari pussista piti ottaa se pahvijuttu pois, missä yleensä ne roikkuu kaupassakin. Sitten piti niiden pikkupussien sisältä ottaa se esittely juttu pois ja laittaa uusi pahvi siihen päälle nitojalla ja uusi hinta. Sitten kun pieniä pusseja oli 6, ne pakattiin 3 oikein ja 3 nurin päin siihen isompaan pussiin. Ja nidottiin siististi ja laitettiin tarra. Voi veljet kun oli tylsää ja vaikeeta, enkä saanut kun 11 isoa pakettia tehtyä.

Äitille sitten ostin äitienpäiväksi sellaisen paplari paketin. Annoin hänelle sen jo ja hän sano että on ajatellukin hieman uudistaa, eli vanhoista luopua ja uudet kehiin. Nyt hänellä on sit 4x6 kpl paplareita. Eli taisin osua ihan nappiin, vaikka ekana kyl tekstarilla kysyin, käyttääkö sellaisia enää.

Neiti on ollut tänään oikojalla ja kuminauhat suuhun, taas. Ensi viikolla laitetaan joku muotti sinne. Nyt loppui sitten neitin purkan syöntikin samalla. Tarvii alkaa varata vaan pastilleja, sellaisia purkkapastilleja. Neiti on himo purkansyöjä. EN jää katumaan asiaa.

Pitäisi Tuulan pojalle alkaa kasaa sitä loru kuortakin. En ole sen vertaa saanut aikaiseksi. Kortteja on ja Tuulalta tuli myös paketti, mut en ole mitään tehnyt asialle. Ei kuvaa eikä kuorta. Olen taas fiksu ollu. Jos saisin ensi viikoksi sen laitettua tonne postiin, ni oisin iloinen. Samalla voisin laittaa sitten ne lasten kutsukortitkin postiin. Miksei sitten sen aikuisenkin sit. Katotaan.

Mut nyt taidan men kahtoo mitä missäkin on...