• rusinoita, meni heti mahaan :)
  • kartonkia
  • kiiltokuvia
  • Kimalleliimoja (juuri äiti pääsi sanomaan, kun neiti löysi hilepurkin ja päätti hieman koristella piirustusta :) hilettä oli niin koiran kun pöydän päällä ja se hile oli sellast ärsyttävän tarttuvaa, mut onneksi liimoissa ei se ole niin ärsyttävää)
  • Kortti
  • ja jotain kuvia tossa papereiden päällä (en saa selvää, sori)

SUURI KIITOS SLAY!!!

Paketti oli niin suosittu, ettei sitä ole sen koommin näkynyt, kuvan hän sentään otti. Näin vaan että rusinat laitettiin taskuun ennen kun mummille lähdettiin. No kohta varmaan tulee askarteluita ym näytille sitten.

Mulla ois täällä yhet lasten sukat tehtynä, mut ei kuvattu.

Olis 2 nallea täytetty, mut ei kasvoja,

2 nallea ommeltu, mut ei täytetty.

Neulatyyny täyttämättä.

Yhet lasten sukat puikoilla.

2 tossut kasaamatta.

Huopuvaa lankaa, että alkaisin tekee neitille talveksi lapasia (koko???)

Kissoja (7-8kpl) kasaamatta, täyttämättä

koristettavana lorukortteja laminoitavana ja leikkaamatta muotoonsa

Riittikö??? Aika tuntuu menevän kun hujaus. Eilen lopetin klo 00.30 sukkien neulomisen. Tänään olen jo ennen klo 7 ollu täällä ylhäällä ja kasanut pyykkejä ja nyt on tuvalla jo toinen koneellinen (viimeinen) menossa. Ajattelin tehä ennen puoltapäivää vielä kaurakeksejä, että tyttö saa välipalaksi maistella koulusta tultuaan. RUokaa tarvii suunnitella, mutta onneksi on pakastin ja olen voinut sinne tehä "annospusseja" pakaste vihanneksista ja näin ollen saan keiton aika äkkiä tehtyä.

Tyttö on kotona, tuli eilen. hän oli täällä mummin kanssa, kun mä olin kurssilla. Hän on ilmeisesti koko vkl:n kotona. Hieman hakemista tämä on, varsinkin yöllä. Viime yön kuuntelin toisesta huoneesta hänen unissa puhumista ja tuhinaa. En osannut nukkua. Kaipa se tässä sitten menee.

Niin, onko täällä kävijällä hyvää mittataulukkoa sukkien kokoon, siis tarkoitan sellaista että minkä kokoinen jalka on minkä ikäisellä. Olen löytänyt pelkän koko taulukon, mut ei siinä mitään ikää ole.

Sitten, tarviin apua hieman huopuvien lapasten kanssa. Ajatus olisi tehä tytölle lapaset. Kuinka iso tarvii 8v:lle tehä? Onko jossain sun takataskussa jokin koko systeemi? yritän ettiä tässä samalla jos netistä löytyisi, mut apu olisi kultaakin tärkeempää.

Nyt lopetan jaarittelun ja alan taas tekee ja ettii jotain netistä... kaurakeksien ohjetta? FB:tä? huovituslapaset? tai mitä nyt etinkin.